سلام آقای ایران
با توجه به شخصیت ویژه مادر شما اگر تا بیست سال دیگر هم شما ازدواج نکنید همین آش خواهد بود و همین کاسه و باز هم با توجه به شخصیت ایشون اگر دختری با تمام ویژگی هایی که ایشون میخوان رو خودشون انتخاب کنند باز هم می تونم تضمین کنم اگر اون دختر خانم شخصیت قوی و با تجربه نداشته باشه و شما هم مثل الآن نتونید مدیریت رفتار هاتون رو یاد بگیرید زندگی مشترک شما حتی با همون دختر خانم هم بیش از یک ماه دوام نخواهد داشت و خود مادر شما نامه طلاق را به دست شما خواهد داد.
پس اولاً حتماً نیاز به مشاوره خوب و دقیق دارید (خیلی خیلی مهم) که مرحله به مرحله تنظیم رفتار ها رو به شما بگویند وگرنه مطمئن باشید خودتون نمی تونید با یه سری مشاوره های کلی راه به جایی پیش ببرید ، و در ثانی چون ایشون مادر شما هستند حتماً حتماً در کنار حفظ احترام ایشون سیر رفتاری درستی در پیش بگیرید و آلت دست ایشون نباشید و بدونید باید جوری مدیریت رفتار کنید تا در ارتباط با ایشون بعد از ازدواج بحران رو تشدید نکنید چون شخصیت های مادرانه این گونه قوت زیادی برای تبدیل زندگی مشترک به یک بحران رو دارند ولی مطمئن هستم با مشاوره با تجربه میشه کار درست رو انجام داد.
من یه کاربر معمولی هستم پس از پیشنهاد مشاوره چیزی عاید من نمی شود

علاقه مندی ها (Bookmarks)