سلام به همه دوستان
رفتم پیش مشاور. سعی کردم شرایطمونو کامل توضیح بدم. بهم گفت که شرایط بدی ندارین و صرف اینکه وضعیت مالی خیلی خوبی دارند نمیتونه دلیل به هم زدن این رابطه باشه.
بهم گفت که چون اهدافت از زندگی مشخص نیست و هدف مشخصی هم برای ازدواج نداری توی تصمیم گیری مردد شدی.
بهم گفت باید هر روز وقت بذاری و به در جهت رسیدن به خود شناسی تلاش کنی. وقتی خودتو شناختی بعدش میفهمی چی میخوایی و دوست داری به چی برسی. هدف که مشخص شد میتونی شرایط یه همراه خوب رو بفهمی.
حلا باید ببینی طرفت همچین خصوصیاتی داره یا نه. با توجه به اطلاعات و شناختت میتونی بهترین تصمیم رو بگیری.
والا همیشه میگفتتن باید چشماتو کاملا باز کنی و همه چیزو ببینی. من به دکتر گفتم که وقتی با هم قدم میزنیم ایشون تند تر از من راه میرند. یه وقتی یه جایی به هر علتی ایستادیم بدون توجه به من شروع به حرکت میکنن.
گفتم اینها نشونه های برتری جویی ایشون نیست؟
به نظرش این حرف من اهمیت نداشت و گفت خیلی ریز بین و جزئی نگرم. گفت باید ساده تر برخورد کنم. میگه اینا چیزی نیست!
نمیدونم والا، الان دارم خودشناسی میکنم. یه سری سوال از یه سایت پیدا کردم که یه راهی برای خودشناسیه. گفتن نداره توی جواب سوال اولش هنوز موندم!
سوالش اینه : چه چیزی خواست مرا برآورده می کند؟
دارم فکر میکنم ببینم میفهمم چه چیزی یا نه.
امیدوارم همه دوستان سالم و سلامت باشد

علاقه مندی ها (Bookmarks)