سلام دوستان میخام درمورد یه مسئله ای راهنماییم کنید
همسرم ازسرکارکه میادمیخابه ازروزاول که اومدخاستگاریم گفتم فقط3شنبه وچهارشنبه حق خواب داری وپذیرفت اما الان تاجمعه میخابه یعنی از3شنبه که ازسرکارمیادتاجمعه کلاهم 14روزاینجاس من ازاین رفتارش اذیت میشمو بارهادعوامون شده اماهمونه مثلااینسری که اومد5شنبه عصراومد خونمون شام خوردوتوسالن خوابیدبعدخواهرم ایناوعمم ایناوداداشام اومدن بیدارش کردم همه دورهم بودن هی میگفت کمرم دردمیکنه من میرم تواتاق گفتم زشته عمم حرف درمیاره اونسریم که اومد رفتی تواتاق خوابیدی (بخاطرکارش مهره4و5کمرش مشکل پیداکرده عکسم گرفته)خلاصه هی میگفت من گفتم نه درست نیست بی احترامیه کارت بعدعصبانی شدوگفت که اصلامیفهمی؟درک داری؟کمرم دردمیکنه تحمل ندارم نمیتونم بعدم رفت توی اون سالن نشست بعدازچنددقیقه رفتم کنارش گفتم اینجورنباش واومدم حرف بزنم دادزدوگفت برو پیشم نشین برو پیشه همونا منم گفتم باشه حالاکه انقدر بیزاری ازم میرم رفتم اونورومحلش ندادم بعدخودش اومدتوسالن وباخاموادموفامیلامون و....گفت وخندیداما من ناراحت بودموکنارش نمینشستم ولی طوری نشون ندادم بقیه متوجه بشن بعدم صدام کردگفتم بله گفت کمرم دردمیکنه اینا کی میرن؟گفتم نمیدونم فرداجمعس دورهمن فعلا هستن گفت خومن برم گفتم اگه میخای بروتواتاق درازبکش گفت نه دیگه بعدگفت برمو...گفتم هرجورراحتی چون هی بش میگفتم بشین الان میرن امشب قراربودپیشم بمونی بازمیگفت نه برم من هیچ نگفتم دیگه بعدنرفت واومدتواتاق خوابید خدافظیم نکردباکسی من ازاین حرکاتش خیلی ناراحتم اگرم بش بگم دادوبیدادمیکنه وکلی بازی درمیاره خواهرم تارسیدخونه پیام دادکه شوهرت کارش خیلی زشت بودحداقل خدافظی میکردبعدمیخابیدمنم ازخجالتم گفتم حالا20دقیقه آخررفتنتون اومداونم من گفتمش بخاب اون نمیخاست بخابه کمردردداشت ومریض بود...
شمابگین واسه این رفتارش چکارکنم ؟چجورمیتونم باش کناربیام؟چون 8ماهه دارم میگم بازهمینه خونه خودشونم بافامیلاخودشونم اینجوره میگم از3شنبه تاجمعه که ازسرکارمیادهمینه چون کارشون سنگینه

علاقه مندی ها (Bookmarks)