به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 شهریور 96 [ 00:37]
    سطح
    74
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 392
    Overall activity: 26.0%
    دستاوردها:
    1 year registered10000 Experience Points
    تشکرها
    2,477

تشکرشده 767 در 424 پست

Array
    سلام ایشالله که تصمیمت اینه که زندگیت رو از اول درست کنی من به شما قول میدم اگه تک تک چیزای که دوستان میگن رو اجرا کنی زندگیت ازین رو به اون رو میشه ایشالله فقط باید جا نزنی و صبور باشی چون 5سال این روند داشتی پس توقع نکن یه هفته دوهفته درست شه
    ببین خداروشکر شوهرت دوست داری فقط مشکل مادرشه شما میگی به من میگه بچهای 21_11سالم تر خشک کن خودش بیخیاله و من میگم به من چه خوب دختر خوب اگه یکم سیاست بلد باشی مادرشوهرت بچه تور نگه میداره
    ادم که یک روش پیش میره میبینه جواب نمیده پس روش عوض میکنه
    شما این بار بیا این روش در پیش بگیر اگه مادرشوهرت خاست بره سفر گفت بچهام تروخشک کن بگو حتماااااااااااا
    اخه دختر خوب مگه پسر 21ساله دختر 11 ساله چقدر لازمه که ترو خشکشون کنی مگه بچه دوساله ان که کهنشون باید عوض کنی
    یکی از اشناهامون ازدواج کرده بود با مادر شوهرش دشمن خونی بود بعد چند سال خاهرشم شد عرسو اون خونواده خاهرش میگه اگه من یه رو نرم مادر شوهرم نبینم روزم شب نمیشه پس ببین همون مادر شوهره ولی رفتار ادماست که باعث عکس العمل بد یا خوب دیگران میشن اخه این که رفتی خونه مادر شوهرت داد بیدا کردی همسایها اومدن بعد اون گل بلبل میشه
    عیب نداره ماهیرو هروقت از اب بگیری تازه است برو از اتفاق بد یه فرصت خوب ببر یعنی میری خیلی لطیف و خانومانه از مادر شوهرت معذرت میخای و بعد هرچی گفت میگی چشمخیلی با احترام باهاش حرف میزنی اون وقت ببینم چطور میخاد فحشت بده یعنی چی نمیتونم دیگران رو دوست داشته باشم بابا ادمبخاطر اسایش خودش یکارایی رو میکنه تا نتیجه فوق االعاده شو ببینه بذار مادرشوهرت ببینه چقدر تغییر کردی من نظرم اینکه زنی سیاست داره که دم مادر شوهر رو ببینه چون اونجوری اگه شوهر هم رفتار بدی داشت کسی باشه که پشت ادم باشه چرا فکر میکنی این تنش و استرسی که داری بهتر از محبت کردن به مادر شوهره؟؟؟؟ اگه باهاش راه بیای اونم مطمئن باش تغییر میکنه درست شاید بگی نه این ادم همینجوریه همه ازش در عذابن .........نه عزیزم اگه محبت بهش کنی تغییر میکنه ایشون محبت ندیده که پرخاشگر شده
    حیف نیست زندگیت سر اینکه یه چشم بگی و با سیاست پیش بری خراب میکنی میگی شوهرم از چشمم افتاده حالا ببین شما که غرغر میکنی چطور از چشمش افتادی !!!!!! اخه یکم تو تالار بچرخ ببین بقیه با چه مشکلاط بدتری دارن زندگیشون نگه میدارن درست شما هم مشکل داری ولی مشکلت باهمین راهکار کاملا حل شدنیه با یقین میگم یکم منعطف باش چون دیگران بد هستن ماهم باید
    پس منتظر خبرای خوبم

2. 3 کاربر از پست مفید ستاره زیبا تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 01 مهر 94), کمال (چهارشنبه 01 مهر 94), آخیش (سه شنبه 31 شهریور 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)