گفتی که چرا اقایون به تاپیک هم اهمیت نمیدن. خب من هم نظرم خودم رو که یک آقا هستم می گم.
هیچ کدوم از اون دو مورد توصیه نمیشه.
شما بهتره بی خیال اون شخص بشین یا به عبارتی کم کم فراموشش کنین.
گفتین که ایشون احتمالا دارن برای دکتری درس می خونن. خب این نشون میده که ایشون اینده اش براش بیشتر از هر چیز و هر کسی مهم تره.
بدیهی هستش که شما را برای رسیدن به هدف اصلیش تو زندگیش کنار بگذاره. به دلیل اینکه ایشون می خواد اکثر وفتش روی پیشرفت بگذاره. وارد ارتباط با یک خانم شدن وقت زیادی می تونه از ایشون بگیره.
بعدم آقایان معمولا منطقی هستند و برعکس خانم ها درگیر احساسات کمتر میشن. تصمیم ایشون برای اینکه ارتباط خودش را با یک خانم قطع کنه و روی پیشرفتش بگذاره کاملا منطقی هستش.
بعد هم ایشون شرایط ازدواج رو احتمالا نداره و برای همین عقل حکم می کنه که ایشون با شما قطع رابطه کنه وقتی شرایط فراهم نیست. در حال حاضر هم دارن مدرک دکتری رو کسب می کنن تا شرایط آینده شون رو بهتر کنن.
شما بهتره هستش که به جای اینکه کنج خونه بشینید و منتظر این اقا باشید ، برین ادامه تحصیل بدین یا یک مهارت یاد بگیرین که شغل پیدا کنین و یا دنبال یک فعالیت مفیدی باشین.(از همین الان که این متن رو می خونید به فکر آینده باشین نه زمانی که از ایشون متنفر شدید!!! )
ورزش هم توصیه میشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)