از همگی دوستان ممنونم که راهنمایی میکنین
خیلی خوشحالم که پیگیر مشکلم بودین
راجع به اولویت بگم که همینقدر که درهم برهم نوشتم ذهنم هم شلوغه و هی تمام مشکلات و خواسته هام با هم هجوم میارن و ناکامیهام کلافم میکنه
البته دیگه نمیخوام اینطور باشه میخوام شاد باشم و بچههام از شادیم لذت ببرند
الان دیگع همه چیو درمورد همسرم میدونم و اون خودش اصرار داره کارش بد نیست و اگر هم بده من ذهنم خرابه و یا اون دوست داره برعکس بره و کار بد رو انجام بده
از حوصله شما و من خارجه که تعریف کنم که چیا ازش دیدم از شوخیهای مسخره با یه سری دختر تا همدردی و دل سوزی برا یه دختر دیگع یا همفکری با یه دختره دیگه که البته خودم هم میشناختمش و فهمیدم آخرش گفت من آخر چوب مهربونیمو میخورم
الان دیگع به امان خدا ولش کردم ولی امیدمو از دست ندادم
کار به جایی رسیده که اصلا حیا رو در مورد استفاده از گوشی گذاشته کنار چه مهمون داشتهباشیم چه مهمونی باشیم چه تو خونه تنها باشیم مدام یه سره تو گوشیه حتی باهاش حرف میزنن سرشو بر نمیگردونه آگه متوجه صحبت بشه یه اره نه میگه دوباره شیرجه میره تو گوشی،
گیسو کمند عزیرم همسرم اصلا در مورد خرج کردن مشکلی نداره اصلا حساب کتاب نمیکنه به من پول کافی میده ماشینو فروخت دوباره ماشین برام خرید خسیس نیست اصلا اصلا هرکی ندونه فک میکنه من چقد خوشبختم از نظر مالی اگر هم نداشته باشه نمیگه ندارم و خرج میکنه
من.از شما راهنمایی میخوام کتاب ها رو خوندم خیلی مفید اگر باز هم کتابی در باره تغییر تفکر و نگرش دارین بفرمایین
خیلی هم شکست خورده نیستم. تا الان چند بار ازم پرسیده تو چرا منو انقد دوست داری من گفتم نه کی گفته دیگع دوستت ندارم قبلا اصلا نمیپرسیدی
حتی دیروز دوباره پرسید چرا دوستم داری گفتم ندارم گفت آفرین
من گفتم ولی من مطمینم که دوستم داری
گفت چون بهت پول میدم؟
گفتم نه اتفاقا پول دادن و من بستن دهان میدونم
گفت خیلی نامردی و ناراحت شد
منم خندیدمو گفتم دیدی دوستم داری
شاید بنظرتون مسخره بیاد ولی من با همین حرفا خوشحال میشم اگه نظر شما چیز دیگه آیه بفرمایین یا آگه فک میکنین نباید اینطور میگفتم
هنوز هم صبح زود میره و یه ساعت تو ماشین تو گوشیه بعد میره سرکار
بنظرتون بگم مثل فراریا نباشه و کارشو تو خونه انجام بده
دختر جوان عزیزم دارم توصیه هاتونو عملی میکنم. امیدوارم با راحت گذاشتنش خیلی خوش بحالش نشه و کلن منو از یادش ببره

علاقه مندی ها (Bookmarks)