اون دختر خانوم فقط جوگیر شده و احساسشم هم ربط به سنش داره هم اینکه چون شنیده شما تا این حد به همسرتون پایبند بودینو این چند سال رو به عشقتون خیانت نکردین جوگیریش بیشتر شده اگر خدای نکرده این ازدواج سر بگیره بعد سه چهار سال چشمشو باز میکنه و میفهمه که چه اشتباهی کرده پس نکنید اینکارو
شما دوست گرامی میخواید با کسی ازدواج کنید که نمیتونید براش اینده ای بسازید زندگی و خوشبختی فقط شرایط مالی و خونه و ....نیست اطمینان به اینده ای روشن هم جزوش هست که اون خانوم چطور میتونه اینده ای روشن با کسی همسن پدرش داشته باشه؟؟؟
شما تو 50 سالگی میتونید پدر خوبی برا بچه های ایندتون باشید؟؟؟ فکر میکنید تا چه سنی میتونیدهمسر خوبی برای کسی که عاشقانه دوسش دارین باشید چه از لحاظ جسمی و فیزیکی چه روحی
این ازدواج خیانت به هردوتون هست
البته که حق شماست که ازدواج کنید و دوباره طعم خوشبختی رو حس کنید اما نه با این خانوم
حتی اگر پسرتونم این وسط علاقه ای به این دختر خانوم نداشت بازم این ازدواج هیچ اینده ای برا اون دختر نداشت من اگر جای شما بودم میگفتم علاقه ای بهت ندارم به عنوان یه زن و از نگاه یه مرد
من مشاور یا روانشناس نیستم فقط یه زنم و زنهارو خیلی خوب میشناسم و سن این دختر خانومم به تازگی گذروندم و کامل میفهممش و برا همین اینارو نوشتم
براتون ارزو میکنم طعم واقعیه خوشبختی رو دوباره بچشید
شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن
زندگی شگفت انگیز است اگر بدانید که چطور زندگی کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)