نوشته اصلی توسط
شیدا.
علت جداییش را از خودش شنیدی یا از همسر سابقش؟
ایشون کیس مناسب تری از شما پیدا نکرده که هست. تمام این چهارسالی که با شماست هم در حال تلاش برای مورد بهتر بوده. حتی از کیس های توی خیابون و تاکسی هم نمی گذره و همه را امتحان می کنه.
حواستون هست دارید چیکار می کنید؟
خواستگار هم می بینه و شام هم بیرون می ره و .... شما فقط یک گزینه اید.
تا الان بهترین گزینه.
بهتر از شما پیدا کنه که تحمل این همه اخلاق زشت را داشته باشه، لحظه ای درنگ نمی کنه.
فقط چون شما را به قطعیت نمی رسونه ( می ره خواستگار می بینه، باهاتون دعوا می کنه و می گه به درد هم نمی خوریم، تحویلتون نمی گیره) و البته زیباییش ... شما ناخودآگاه به سمتش کشش دارید.
سعی کنید به این کشش ناخودآگاه غلبه کنید و کمی منطقی تر به موضوع نگاه کنید.
گزینه های مناسب پیش روی شما خیلی خیلی وسیع تر از ایشونه.
گزینه های پیش روی ایشون خیلی محدوده (سن، طلاق، رابطه 4 ساله با شما، اخلاق و ... گزینه هاش را محدود می کنه)
ولی طوری باهاتون بازی کرده و فریبتون داده که این شمایید که دنبالش می دویید.
-------------------
پست قبلی از آقای خاله قزی هست که متاهل هستند و یک دختر هم دارند. موضوع را از دید یک آقا دیدند.
در مورد خط آبی میخواهم توضیحی ارائه بدهم.
اتفاقا با نظر بانو شیدا بسیار زیاد موافق هستم و خودم به این موضوع فکر کردم و به همین نتیجه هم رسدیه بودم ولی ترجیح دادن خودم این نظر را نزارم و از یک بعد دیگر به این موضوع نگاهی بیاندازم.
در هر صورت فرقی نداره از این رابطه خارج شو البته هم احساسی که خرج کردی و هم رابطه ای که داری سخت میکنه این موضوع را بعنوان یک مرد کاملا درک میکنم ولی سطح انتظارت از این رابطه نهایت یک ازدواج موقت باشه همین و بس بیشترش نکن گرچه ترجیح میدم توصیه کنم از همین مقدار هم بگذری و از این رابطه خارج بشی چون هم خانوادت اطلاع دارن هم خانواده ایشون ارزشش را نداره زیبایی و وضعیت مالی و رابطه جنسی باید اعتراف کنم که وسوسه کننده و جذاب هستش ولی نه برای مدت زیاد بقول معروف تا تهش رفتی بیشتر از این نیست.
قطع رابطه کامل
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)