سلام دوست عزیز
من هم بعنوان یک پسر مجرد زندگی و شرایطی خیلی شبیه شما دارم.دیدگاهت درسته درمورد ترس از وارد شدن به اون خانواده.
اما از تجربه شخصیم بگم.
در جایی که کار میکنم افراد پولدار بسیار زیادی هستن و کاملا به 2 دسته تقسیم میشن.افراد پولداری که دارای اصالت هستن و معیارشون برای سنجیدن بقیه اخلاقشون هست و برام جالبه که دامادهاشون بیشتر از قشری هستن که به پولداری اونها نیستن ولی برای دامادها و عروسهاشون احترام قایل هستن و دسته دیگه ای که نمیدونم چه اسمی میشه روشون گذاشت اما متاسفانه معیارشون فقط ماشین و ظاهر هست و طبق اون به افراد احترام میزارن و شدیدا دامادها رو میکوبن!!
من با داماد یکی از همین اصالت دارها شریکم.آدم مغرور و با پشتکاری هست و زنش هم پشتش هست و بدون کمک گرفتن از خانواده زنش خودش رو عالی بالا کشید.همیشه بهم میگه زن پولدار بد نیست بشرطی که خانوادش فهمیده باشن.
زنش کلی از املاک پدری درامد داره اما این دوست ما بهش گفته اون پول تو حساب خودت باشه و هرجور دوس داری سرمایه گزاری یا خرجش کن و من به اون پول نیازی ندارم.
شما هم بنظرم سعی کن بیشتر فرهنگ خانوادش رو بشناسی و بعد اگه دیدی اصالت دارن برو جلو.
حواست به این هم باشه که وقتی یه مرد خیالش راحت باشه که اگه روزی به بدترین شرایط مالی رسید و هیچ راهی نداشت برای حمایت زنش ، خانواده ای هست که اون زن رو حمایت میکنه ، ناخوداگاه ذهنت بازتر عمل میکنه و طی زمان میتونی به موفقیت های مالی بیشتری برسی.
اما اگه دیدی خانوادش بی اصلالت هستن و ماشین و پول براشون مهمه اصلاااا دیگه ادامه نده که به چشم دارم میبینم چطور داماد و عروس رو خوردش میکنن!!!
امیدوارم هرچی خیر هست برات پیش بیاد

علاقه مندی ها (Bookmarks)