خدایی جو خیلی غمگین شدواااااای چقدر دختر مجرد توی تالار همدردی هستش
قابل توجه بانو p65
شووهر دوای هر دردیهوالا به خدا موندم این شوهر چیه که همه ما دخترا دنبالشیم (از اقایون عذر میخوام)والا ما پسرها هم مجردیم همین وضعیت را داریم رفیقامون تا بهمون میرسن زن گرفتی بچه داری چیکار کردی و از اینجور حرفها فقط تفاوتش اینه ماها یکم کمتر احساساتی هستیم و کلا بیخیالیم یادمون میره چون فرصت بیرونر فتن هم داریم و سنمان وقتی بالاتر میشه آزادی عمل بیشتر یداریم کمتر احساس میشه ولی واقعا توی دوران مجردی برای پسرها همف رقی نداره وقتی دوستهایی که درای یکی یکی ازدواج میکنن و تنها میشی تقریبا همین احساس به آدم دست میده نیاز به کسی که کنارت باشه و درکت کنه.
یاد بازی معروف ایرانیها افتادم کی از همه بدبختترهفقط کافیه دور هم جمع میشن یکی بگه مثلا من این مشکل را دارم و یکم بدبختم شروع میشه دیگه مثل دومینه هستش یکی یکی از مشکلات و بدبختیهاشون میگن واقعا بازی جالبیه
توی آقایون هم هستش مثلا همسن های ما تا بهم میرسن زن گرفتی بچه دار یخونه خردی شغلت چیه درامدت چقدره پس انداز داری و...از این حرفهای صدمن یه غاز بعضی ها کلا درکشان از زندگی همینقدر بیشتر نیست واقعا قابل ترحم هستند اینگونه افراد و دیدی که دارند.
پ.ن:راستی یه پیشنهاد میتونید یه تیم فوتبال دختران مجرد سایت همدردی تشکیل بدیدآآآآآی چقدر خندیدم لطفا فقط همراه با لبخند بخوانید هیچگونه طعنه و کنایه ای پشت نوشته هام نیست!!!!

واااااای چقدر دختر مجرد توی تالار همدردی هستش
فقط کافیه دور هم جمع میشن یکی بگه مثلا من این مشکل را دارم و یکم بدبختم شروع میشه دیگه مثل دومینه هستش یکی یکی از مشکلات و بدبختیهاشون میگن واقعا بازی جالبیه

علاقه مندی ها (Bookmarks)