سلام .
نمی خواستم دیگه تو این موضوع پست بذارم ولی چی کار کنم که خاموشی روش من نیست . به قول مولانای عشق : "همه زندگی آنست که خاموش نمیریم"
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
خانم ستاره شما چرا هر وقت که می خواید پست بذارید از تمام پست مورد نظرتون از شخص مخاطب رو کلمه به کلمه میارید و شروع به جواب دادن میکنید . این کار تاثیر منفی داره .
تا اونجایی که من یادم هست توی این بحث با شما تفاهم کردیم مصداقش این بود که بنده از شما به خاطر کامل کردن توضیحتان تشکر کردم و شما هم فرمودید : "باهم كامل مي كنيم .سپاس" درسته ؟
بعدش هم بنده فکر میکردم با توجه به پستهام تو مبحث "جنس مخالف نه ، متفاوت" منو به زن ذلیل متهم میکنید نه به مردسالار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از یک طرف میگید : "شما نظرتان را بگوييد من هم رك و صريح نظرم را مي گويم . شما هر چقدرش را كه قبول داريد بپذيريد . من هم هر چه قدر قبول دارم را مي پذيرم " و از طرف دیگه میفرمایید : " خيلي دوستانه مي جنگيم بردو باخت مهم نيست مهم تفاهم است كه دراين بحث با هم نداريم!!!!!!!!!" این تناقض گویی باعث میشه تفاهم به وجود نیاد . وقتی شما قبل از شروع بحث بعد آن را پیش بینی میکنید بحث با شما بی فایده ست .
^^^^^^^خداحافظ^^^^^^^