آنیتای عزیز. .اینکه یه زمانی حس من رو داشتید یعنی خیلی خوب درکم میکنید و این برام خیلی ارزشمنده. .
باورکنید منم تصمیم دارم زندگی کنم. ..اگر بذارن. ..اگرازخونه بیرون نرم. .اگر باکسی ارتباط نداشته باشم..از جهاتی بهتره...حداقل افکارم بهم نمیریزه. ..حداقل میتونم خودم باشم. ..اما نه دلم میخواد اینطور رفتار کنم و نه ممکنه
متاسفانه من بخاطر شرایط خانوادگیم نمیتونم مث شما برنامه ریزی کنم..دوست مجرد زیادی هم ندارم..وگرنه خیلی خیلی دلم ميخواست برنامه ای مث شما واسه زندگیم پیاده کنم. .
غصه نمیخورم. .فقط دلم میخواد یه راهی پیدا کنم که صبور باشم و در عین حال آروم. ..
با جمله آخرتون بینهایت موافقم. ."شادی و آرامشی که خودت متونی به خودت بدی هیچکس دیگه نميتونه بهت بده"
متشکرم
دختر سرگردان. ..چرا سرگردانی خانومی؟ ؟
آره اسم انتخابیم قشنگه ...ممنون. .نمیدونم بگم خوشحالم از اینکه باتمام وجود درکم میکنید یا نه...ولی سپاسگزارم
بله ما مشکلی نداریم ولی یه عده به ظاهر دلسوز. ..دارن دیوونم میکنن. .میگم به ظاهر چون اگر واقعا خوبی منو میخواستن میتونستن معرف باشن یا نه حداقل در خفا دعا میکردن. .نه اینکه اینطوری رفتار کنن. .نگاه پر از ترحمشون. ..لحن کلامشون. ..حالم رو بهم میزنه. .
ان شا الله همینطور میشه که شما فرمودید. ..آخر عاقبتمون رو میگم. .منم به روش شما خودم رو دلداری میدم اما قبول داری گاهی آدم کم میاره؟ مثل من...اون عصر جمعه...ولی وقتی میان اینجا حرف میزنم و پیام های دوستان رو میخونم خیلی بهترم. ..
آخ گفتی بچه کوچیک. ..دلم آتیش گرفت اصلا. ..یه نفر هست که از من کوچکتره و الان بچه داره. ..باورت میشه اصلا دلم نمیخواد جایی که اون هست برم؟ خصوصا از وقتی بهم تیکه انداخت. .
بله متاسفانه مشکلی نیست که به دست منو شما حل بشه و ما فقط یه طرف قضیه هستیم..
جمله تون حرف دلم بود" منم گاهی انقدر کم میارم که واقعا نمیدونم چکار کنم"
بله امتحان خداست ولی از اون سخت هاش. ..
منم برای شما آرزوی بهترین ها رو دارم دوست خوبم..و بسیار بسیار تشکر میکنم از همدردیتون. .

علاقه مندی ها (Bookmarks)