به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 564

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 11 اسفند 94 [ 15:59]
    سطح
    3
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    11

تشکرشده 15 در 4 پست

Array
    خوب پس منم یه خاطره از بهرین خاطرهامو میگم
    15 مرداداولین سالگرد عروسیمون بود از چند وقت پیشش همش ازم میپرسید بریم مسافرت شمال یا هدیه بخرم من گفتم نمیدونم راستش زیاد دوس نداشتم برم مسافرت بیشتر هدیه رو دوس داشتم ولی از طرفی هم دوس داشتم سوپرایز شم خلا صه روز سالگردمون رسید از همون صبحشش شادو خوشحال بودیم به پیشنهاد من رفتیم اتلیه من دوباره لباس عروسمو که واسه عروسی خریده بودمو پوشیدم و دوتایی رفتیم 2 تا عکس یادگاری انداختیم بعدم رفتیم یه کیک با شمع 1 به مناسلت اولین سالگردمون گرفتیم رفتیم یه رستوران شیک با موسیقی زنده یه شاخه گلم واسم خرید و گفت که امسال نتونشتم چیزی واست بخرم ببخشید و.. خیلی خورد تو ذوقم خیلی ولی حفظ ظاهر کردمو نخواستم شبمونو خراب کنم بهش گفتم بعدا اینارو جبران کن گفت حتما هیچی خلاصه حسابی خندیدمو یه موزیک به مناسیت سالگردمون واسمون گذاشتن ما هم میون اون همه جمعیت کیکو بریدیم خیلی خوشحال بودم خیلی همون لحظه یه دفعه یه جعبه از تو دستش اورد بیرون داد بهم قفل کردم تو این 1 سال اونقدر بچم پول نداشت که واسم کادو بخره منم به روش نیاوردم خیلی دوس داشتمو ولی دیگه نمیگفتم خلاصه یه جفت گوشواره طلاخوشگل واسم خریده بود اون لحظه میتونم بگم بهترین لحظه و به جرات میتونم بگم که دوباره شب عروسیم با اون کادو و جشن واسم تکرار شد گفتم تو که پول نداشتی اینقد گفت از خیلی وفت پیش پس انداز میکردم خلاصه خیلی خوب بود خیلی شوشو مو دوست دارم ایشالا نسیب بقیه هم بشه خودشم خیلی کیف کرد خوشحالیمو دیدفداششش

2. 11 کاربر از پست مفید p65 تشکرکرده اند .

alireza198 (دوشنبه 02 شهریور 94), del (دوشنبه 02 شهریور 94), donya. (سه شنبه 10 شهریور 94), khaleghezey (دوشنبه 02 شهریور 94), فاطمه بانو (دوشنبه 02 شهریور 94), گیسو کمند (یکشنبه 08 شهریور 94), من او (دوشنبه 02 شهریور 94), مصباح الهدی (دوشنبه 02 شهریور 94), آخیش (یکشنبه 08 شهریور 94), بارن (شنبه 08 اسفند 94), شیدا. (یکشنبه 08 شهریور 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)