سلام فاطمه خانم... بهتون قبولی در دانشگاه رو تبریک می گم...امیدوارم در بقیه مراحل زندگیتون هم موفق و سلامت باشید...
قبل از هر چیز بنده در رابطه با خواستگار شما جسارتا چند تا نکته رو میگم...ببنید خیلی ها به پسرا این طوری راهنمایی می کنند می خوای ازدواج کنی همسر کوچیکتر از خودت لااقل در حد مثلا 4 یا 5 سال بگیر به نظرم واسه یک پسر 28 ساله خوبه این قانون رعایت بشه شاید ولی واسه یک پسر 22 ساله مثلا نه....چرا که به نظر من دختر خانم های 18 یا 19 ساله عصر الان چون هنوز جهان بینیشون نسبت به خواسته هاشون از پیرامونشون و این که کلا خواسته هاشون از دنیا چی هست و نیست دیگه چی برسه به همسر کامل نیست پس احتمال این که بعد ازدواج توی این سن پشیمون بشند خیلی زیاد هست...به طور خاص مثلا اگه یک دختر 18 ساله بیاد بگه الان شدیدا عاشقم (که خود عشق رو باز چی معنا کنیم کلی داستان داره) و یا بگه شدیدا از یکی متنفره من نه به اون عشقش و نه اون تنفرش هیچ اعتمادی نمی کنم...
قضیه شما هم همینه...خواستگار مورد نظر شما یکی از پایه ترین و اصولی ترین چیزهایی که توی یک رابطه دوست داشتن سالم باید رعایت بشه رو رعایت نمی کنند..دوست داشتن بی قید و شرط...این حرفای منو شما چند سال بعد سنتون بالاتر بره متوجه خواهید شد...دوست داشتن باید بی قید و شرط باشه و نه نه از روی خودخواهی...ببنید اگه اون اقا به خودش مطمئنه و این که مطمئن هست شما کاملا به بلوغ و جهان بینی کامل رسیدید پس نباید نگران دانشگاه رفتن شما باشه..چون وقتی پا به دانشگاه بذارید و جهان بینیتون هم با بالارفتن سن تکمیل تر بشه باعث میشه اگه انتخابتون عاقلانه بشه بیش تر شیفته ی این اقا بشید و این همون دوست داشتنی هست که میشه بهش اعتماد کرد...و اگه با تکمیل شدن جهان بینی شما متوجه بشید اون اقا اونی نبوده که می خواستید و این علاقه ی شدید شما صرفا به خاطر سنتون بوده و شاید هر کی دیگه هم جز این اقا بود به اقتضای سنتون شما همین حالات بهتون دست می داد و... پس بازم که اتفاق خوبی افتاده...
به نظرم رابطتتون رو با اون اقا به طور کامل قطع کنید...حداقل بذارید 4 ترم از تحصیلتون بگزره بعدش تصمیم بگیرید و اون موقع به تصمیمتون بیش تر همه احترام خواهند گذاشت.
ضمنا بنده به اقا پسری 28 ساله ای که بره با یک دختر خانم مثلا بالای 23 سال دوست بشه اون قدر بد بین نمی شم به نسبتی که یک اقایی بیاد با این سن با یک دختر خانم 18 ساله که خیلی راحت میشه باهاش دوست شد و... دوست میشه هستم...کلا توصیه می کنم هر چند سخته و درگیر روابط احساسی شدید ولی چون این اقا با این سنشون با شما دوست شدند کلا از فکر ازدواج با ایشون بیاید بیرون.
بابت اختلاف سنیتون هم عرض کنم میگن از اولش به فکر اخرش نباشی ...اخرش به فکر اولش می افتی...کلا این اختلاف سن فاحش شما میتونه زمینه ساز خیلی مشکلات در اینده براتون بشه.
امیدوارم اون قدر بالغ باشید که تصمیم درست رو بگیرید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)