درود بانو
خاله قزی ببخشید نظر دادم تو این پست

ایشالا عنوانشو درست میکنه!
واااااااااا مگه من ناظم هستم اینجوری میگی خوب چون در مغازه وقتم آزاده فقط به مدیرهای سایت کمک میکنم البته کمک که نه وظیفست
چون کاری که میکنن نتیجه ای که دارم میبینم مقایسه با مشاورهای بیرون یا مشاورهای تلویزیونی و ماهواره ای بنظرم تاثیگذاری بیشتری داره.
بانو شیدا پسرها تفکرات عجیب و غریبی دارند خوب شاید چون اطلاعاتی ندارند و مهمتر تجربه ای در این موارد ندارند برعکس دختر خانوم ها که تجربه زیادی دارند در مورد مراسم خواستگاری.بشخصه نظرم اینه خانوم ها با اینکه محجبه و چادر یهم باشند بهتره با مانتو و یا لباسی باشه که حداقل ظاهرشان مشخص باشه.
البته اینم قبول دارم واقعا حس بدیه مادر و یا خانوم های فامیل طرف آقا پسر وقتی می آیند خواستگاری به آدم خیره میشن یکجورهایی مثل خریدار نگاه می اندازند واقعا حس بدیه.
اینکه مثلا دختر خانوم بی حجاب وارد بشوند یا بقول یکی از دوستان خوش خیال(محمد93) روسری شان را شل کنند و از این قبیل کارها بنظرم اصلا و ابدا درست نیست بی اخلاقیه جلسات باید طوری برگزار باشه که دوطرف آرامش داشته باشند که بتوانند نظرات و سوالای که دارند را خیلی خوب بیان بکنند.دوست دارید همدیگر را ببینید خوب ایرادی نداره جلسات دونفری بروید بیرون خیلی هم خوبه اینجوری خیلی بهتر و بیشتر هم دختر خانوم و آقا پسر همدیگر را میبینند و هم بیشتر با هم اشنا میشوند.
دوستی قبل ازدواج و خواستگاری اینجوری شناخت درست نمیاره خواستگاری های کاملا سنتی هم نه بهتره اعتدال داشته باشیم تلفیقی از این دو حداقل 3جلسه + رفتن پیش مشاور لازم باشه+یک جلسه بیرون رفتن+رفت و امد بین دوخانواده به منزل همدیگر حداقل هرکدام یکبار +تحقیقات محلی
پست بانو آنیتا123 خیلی خوب بود تقریبا مثل همیشه
بخوام بعنوان یه مرد متاهل بگم ازدواج تصوری که داردی کامل نیست هدف از ازدواج فقط لباس عروس پوشیدن و دور دورهای نامزدی نیست خیلی تفاوت داره اینکه دوستانتان ازدواج کردن خیلی خوبه ایشالله خشوبخت بشن ولی نهایت این اتفاق برای 30% میوفته بهترین حالت را در نظر گرفتم تازه اونم باید قبلش خودتان امادگی کسب کرده باشید کلی مهارت بدست آورده باشید و از تجربه های دوستان استفاده کردیه باشید تایپیک هایی که دوستان زدن و مشکل داشتن و مقالات سایت را بخوانید.زندگی متاهلی گل و بلبل نیست همش خوبی و خوشی و خنده و عشق ورزیدن نیست.
کلی بخواهم بگویم قبلش آمادگی کافی نداشته باشی مطمئنا با مشکلات زیادی مواجه میشوید.مجرد هستی خوب از دوران خوش مجردی استفاده کن از زندگی لذت ببر کارها و مهارت های جدید یاد بگیر شاد باش بخند تفریح کن گردش برو آزادانه زندگی کن از هر زاویه ای نگاه میکنم میبینم حیفه عمر گرانباهای شما دوران خوب جوانی سپری بشه و شما با این افکار منفی ازدواج بخواهید هدر بدهید.
در مورد صبر کردن و راز و نیاز با خدا خود منم یادمه وقتی روزه میگرفتم قبلا مجرد بودم سر سفره افطار دعا میکردم خدا یه همسر خوب و با اخلاق و باایمان و هماهنگ با خودم بهم نصیب کنه که خدارو شکری اینجوری شد عجول نباشید بموقعش نصیب شما هم میشه فقط قبلش مطالعه کنید و آماده باشید
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
ویرایش توسط khaleghezey : یکشنبه 01 شهریور 94 در ساعت 10:11
علاقه مندی ها (Bookmarks)