به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 70

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 25 مهر 94 [ 20:51]
    سطح
    32
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 327 در 165 پست

Array
    مریم من بهت میگفتم درکت میکنم میدونی تو دیگه دوسش نداری مطمین باش چشیدم که میگم ازش هم متنفری اینم مطمین باش به بددلی وذات کثیفش هم ایمان داری اینم مطمین باش
    اماااا میترسی رابطه رو قطع قطع قطع کنی از تنهایی میترسی الانم تنهایی ها,اما وقتی خودت کلمه تنهایی میگی اینکه دیگه تا ابد سمتش نری ته دلت خالی میکنه
    من خودم متاسفانه مدتی با یه پسری مثل تو فقط تلفنی دوست بودم اون سال اول که عالی بود اما سال دوم یعنی اگه من خودم شبا اس نمیدادم عمرا اون اس میداد اگه قهر میکردم شاید یه هفته هم میگذشت اما,اون هیچی نمیگفت منم خیلی تنها بودم شاید دوسه روز میشد خبری نداشتم حتی باورکن دلم براش تنگ نمیشد اما از همین که بگم دیگه تموم شد وتا ابد از دست بره میترسیدم همیشه میخواستم یه روزنه برگشت بزارم همیشه میگفتم قهر میکنم یه ماه دیگه برمیگردم فقط واسه اینکه میترسیدم بگم برای همیشه تمام ومن تنها بمونم

دختر بد مارو یاد خاطراتمون انداختی اشکمونو دراوودیا مگه من نگفتم من زن تناردیه ام بیام بکشمت؟بیام برات؟
    اگه یبار دیگه فکرشو بکنی میبافمتا
    برو اهنگ (زندگیه تازه ,از black cat)بگیر هی گوش کن هی گوش کن به نظرم اهنگ خوبی باشه

و یه توصیه مهم مریم تو این زمان نفست به انواع مدلا وسوسه ات میکنه حتی شاید بگی الان بهش میگم از زندگیم برو یا مثلا با سردی بهش بگم برام مهم نیست یا.....
    تو الان عین یه معتاد ترک کرده هستی که فقط فقط با یه سیگار همه رشته هاش پنبه میشه حواست جمع کن اصلا خودت ببند به تخت :)

2. 4 کاربر از پست مفید دختر جوان تشکرکرده اند .

maryam240 (جمعه 30 مرداد 94), parvaaz (جمعه 30 مرداد 94), اعجاز عشق (جمعه 30 مرداد 94), شیدا. (جمعه 30 مرداد 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)