سلام اقای فدایی یار..ایشالا که هرچی خیره واستون رقم بخوره خیلی از دیدن تاپیکتون خوشحال شدمو پیشاپیش ارزوی کامیابی می کنم
ماشالا دوستان تمام نکاتو گفتن حالا چند نکته که نت تو ذهنمه هم می گم:
1)در مورد گل حتما طبیعی باشه..گل مصنوعی رو معمولا برا مراسم نامزدی می برن..باتوجه به اینکه طرف شناسم هست ترجیحا ابرومندانه باشه..
2)در مورد صحبت کردن حتما چشم تو چشم بشین..وقتی طرف سرش پایینه ادم نمی تونه ارتباط کلامی خوبی باهاش داشته باشه(البته توی جمع بابت رعایت ادب می تونین هرچند
ثانیه سرتونو پایین بندازین)
3)با توجه به اینکه این خانوم می دونن شما بهشون علاقه دارین طوری برخورد نکنین که از بالا بهتون نگاه کنن(خدا منو ببخشه ولی من هر وقت کسی خیلی زیاد خودشو خورد می کرد
تو خواستگارام احساس دلزدگیم بیشتر می شد..یک جوری سوال بپرسین که اون خانوم مطمئن نباشه از جانب شما..مثلا من وقتی خواستگارام هرچی می گفتم بدون فکر قبول
می کردن و از کلمه هایی مثل باشه چشم ..مشکلی نیست ..در تمام جواباشون استفاده می کردن خیلی زده می شدم..ولی برعکسش وقتی در یکی دو مورد راحت نظر مخالفشونو
اعلام می کردنو باهم سر همون موضوع مذاکره می کردم خیلی رضایت بخش تر بود..)
4)یک مورد خیلی جالب برا من این بود که وقتی یک سوالی رو می پرسیدم و ظرف همونجا امادگی جواب دادنشو نداشت می گفت در مورد این موضوع من تا حالا فکری نکردم و الان
نظری ندارم بزارین در موردش یک روز فکر کنمو بعد جوابشو می گم..اینقدددددر از این حرف خوشم میومد چون به این نتیجه می رسیدم جوابهایی که داده پس تا الان سطحی نبوده و
نکته دیگه اینکه همینکه یک روز در مورد سوالم فکر می کرد یعنی چقدر واسش مهمه صادقانه جواب بده..حالا جالبیش اینجاس که یکبار با دوستم صحبت می کردم می گفت موقع
خواستگاری شوهرش همین طوری بوده و همین باعث شده به صداقتش پی ببره..(تا قبل اون فکر می کردم این رفتار فقط برا من خوشاینده)
فعلا همین موارد یادم بود حالا اگر بازم چیزی یادم اومد واستون می نویسم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)