سلام دوست عزیز
شما تازه اول راهی هنوز وارد دنیای پر هیاهو نشدی ..
کاش علت رسیدن به این حست رو هم گفته بودی.متاسفانه ما ادما همیشه توقع داریم یکی کنارمون باشه ..بفهمدمون..بهمون محبت کنه..ادما هر قدر هم مغرور باشن به این حسا نیاز دارن .اما ما باید به این تفکر برسیم که تنها کسی که میتونه بهمون کمک کنه خودمونیم..باید خودمون خیلی از نیاز هامونو تامین کنیم.الان تو یه دوراهی هستی میتونی تلاش کنی و فعلا با درس خودتو تو سطح مطلوبی قرار بدی یا اینکه مدام به خود کشی فکر کنی و نهایتش یه حس بدو تجربه کنی.اکثر ادمایی که دست به خودکشی میزنن زمانی که این کارو انجام میدن پشیمون میشن اما خیلی اوقات پشیمونی سودی نداره و اتفاق غیر قابل جبرانی میفته.دوست من خداوند به منو تو حیات داده.هر کس به اندازه فهم خودش باید سهمی از این زندگی ببره.
ببین خداوند عشق رو تو دل ادما قرار داد این ینی چی؟ینی ما ادما واسه زنده موندن نیاز به یه وابستگی داریم.حالا هر انسانی با توجه به اختیار خودش به یه چیز وابسته میشه..کاش تو فعلا این وابستگی و عشقو به کتابات پیدا کنی.
من بهت پیشنهاد میکنم کلاس موسیقی سنتی برو..باتوجه به علاقه خودت.بهت اطمینان میدم خیلی از این حسای منفیت از بین میره.موسیقی روحتو نوازش میده و این دقیقا چیزیه که الان بهش نیاز داری
واست ارزوی بهترین ها رو میکنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)