نقل قول نوشته اصلی توسط یاس پاییزی نمایش پست ها
من زمان کنکورم نگاه میکردم فرصت برابرو خوب بود فقط برای متوسط ها ... اگه منظورت اون تبلیغای استاد احمدی هست تازگیا زیاد شده یکی دوبار پارسال دیدم آره موافقم فرصت تجارته که با پول هنگفت تایمی از برنامه رو گرفتن و فقط پول میخوان دربیارن...بقیش خوبن بهتر از هیچیه استفاده کن کم کم انگیزه رو پیدا میکنی

چیزی که شما نیاز داری برنامه ریزی+اگه میتونی دوسه کتاب تندخوانی بگیر بخون یکی دوهفته ای راه میفتی بعدش در زمان کمتری درساتو میتونی بخونی .. نوشتن رو فراموش نکن حتی ادمهای بدون انگیزه هم با نوشتن پیشرفت فوق العاده ای کردن چون نوشتن کار تثبیت و تمرکز بیشتر ذهن رو انجام میده

اگر هدفت رو باور داری و فقط رویا پردازی نمیکنی همین کارهارو انجام بدی موفق میشی... انگیزه پیدا کردن گاهی اولش یه هل دادن کوچیک میخواد....

موفق باشی
شما رشتتون چیه جسارتا؟
راستش 3 هفته اول تابستون رو 40 ساعت می خوندم... ولی واقعا انرژی زیر 1000 شدن رو در خودم حس نمی کنم... ...
هر سال هم داره یه اتفاقات پیش بینی نشده ای رخ می ده... مثل امسال که گزینش کشوری شد...
دارم به گزینه های دیگه، مثل همین رشته کامپیوتر و ادامه تحصیلش فکر می کنم... چون زبانم خوبه به فکر ادامه تحصیل در خارج افتادم...