سلام
خیلی خوب توضیح دادی، درک میکنم که همسرتون چگونه شخصیتی داره و همینطور احساس شما در کنار ایشون و حتی چهره شما در حضور جمع متصور شدنی است.
عزیزم کمالات همسرتون خیلی سنگین تر از این ایراد ایشونه.
ایشون عدم مهارت در سخنوری و آداب معاشرت رو کاملا نمیدونن . همین.
و همین، همین ، خیلی مهم است و به راحتی آموختنی . بدون مراجعه به مشاورین و تلاشهای طاقت فرسا و حتی با ثبت لحظات شاد حل شدنی است.
1-پس اول به ایشون محبت کنید و روابطتونو صمیمی تر و بیشتر کنید تا حتی در این روابط کلی واژه جدید و رفتار جدید یاد بگیره .
2-اگیدا توصیه میکنم یه دوره کلاسهای سخنوری برید و برای اینکه خدایی ناکرده اعتماد به نفس ایشون رو خدشه دار نکنید با هم برید حتی میتونید از اینکه با هم همکلاس هستید استفاده کنید.
در این کلاسها تمرینات مختلفی باید انجام شود که یکی از آنها این است که هنرآموز باید 20 دقیقه مطلب جذابی را ارئه دهد بعد از ارائه ایرادات توسط استاد گفته میشود از جمله تن صدا،حالت بدن، واژگان ،
تلفظ صحیح کلمات، نوع نگاه و... ، حالا تصور کنید شما 2تایی باهم باشید ، چقدر مفیدتر خواهد بود! ایشون هم میتونن ایرادات و نقاط قوت شما را بگویند .
من خودم یکی از دوستانم قدرت بیان بسیار ضعیفی داشت و اصلا سلیس و جذاب صحبت نمیکرد 2دوره این کلاسها رو رفت و حالا خیلی بهتر شده حتی آهنگ صداشم قشنگ تر به گوش میرسه .
فقط همونطور که دوستمون گفت نباید خدایی نکرده طوری بگید که اعتماد به نفسشونو پایین بیارید .
دختر خوب اگر همسرتون خیلی جنتلمن بود، دوست داشتید دستشو بگیرید و برید به همه معرفیش کنید، چرا برای خودتون زندگی نمیکنید؟ حرف و نظر مردم رو از ذهنتون پاک کنید تا کمتر آسیب ببینید.
من مطمئنم اگه این راهکارو ادامه بدید قطعا خیلی جذاب و موثر خواهد بود.

علاقه مندی ها (Bookmarks)