به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام

خیلی خوب توضیح دادی، درک میکنم که همسرتون چگونه شخصیتی داره و همینطور احساس شما در کنار ایشون و حتی چهره شما در حضور جمع متصور شدنی است.

عزیزم کمالات همسرتون خیلی سنگین تر از این ایراد ایشونه.

ایشون عدم مهارت در سخنوری و آداب معاشرت رو کاملا نمیدونن . همین.

و همین، همین ، خیلی مهم است و به راحتی آموختنی . بدون مراجعه به مشاورین و تلاشهای طاقت فرسا و حتی با ثبت لحظات شاد حل شدنی است.

1-پس اول به ایشون محبت کنید و روابطتونو صمیمی تر و بیشتر کنید تا حتی در این روابط کلی واژه جدید و رفتار جدید یاد بگیره .

2-اگیدا توصیه میکنم یه دوره کلاسهای سخنوری برید و برای اینکه خدایی ناکرده اعتماد به نفس ایشون رو خدشه دار نکنید با هم برید حتی میتونید از اینکه با هم همکلاس هستید استفاده کنید.

در این کلاسها تمرینات مختلفی باید انجام شود که یکی از آنها این است که هنرآموز باید 20 دقیقه مطلب جذابی را ارئه دهد بعد از ارائه ایرادات توسط استاد گفته میشود از جمله تن صدا،حالت بدن، واژگان ،

تلفظ صحیح کلمات، نوع نگاه و... ، حالا تصور کنید شما 2تایی باهم باشید ، چقدر مفیدتر خواهد بود! ایشون هم میتونن ایرادات و نقاط قوت شما را بگویند .

من خودم یکی از دوستانم قدرت بیان بسیار ضعیفی داشت و اصلا سلیس و جذاب صحبت نمیکرد 2دوره این کلاسها رو رفت و حالا خیلی بهتر شده حتی آهنگ صداشم قشنگ تر به گوش میرسه .

فقط همونطور که دوستمون گفت نباید خدایی نکرده طوری بگید که اعتماد به نفسشونو پایین بیارید .

دختر خوب اگر همسرتون خیلی جنتلمن بود، دوست داشتید دستشو بگیرید و برید به همه معرفیش کنید، چرا برای خودتون زندگی نمیکنید؟ حرف و نظر مردم رو از ذهنتون پاک کنید تا کمتر آسیب ببینید.

من مطمئنم اگه این راهکارو ادامه بدید قطعا خیلی جذاب و موثر خواهد بود.
    ای خواجه درد نیست... وگرنه طبیب هست

ای بی خبر.. از خورشیدِ پشتِ ابر !

2. 5 کاربر از پست مفید گیسو کمند تشکرکرده اند .

danger (شنبه 17 مرداد 94), Deldar (یکشنبه 18 مرداد 94), P.n (شنبه 17 مرداد 94), setare_000 (شنبه 17 مرداد 94), افسونگر (چهارشنبه 28 مرداد 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 27 مرداد 94 [ 18:05]
    سطح
    2
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    7 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    عزیزانم مرسی از پاسخاتون چه سایت خوبیه اینجا خداوند به همه تون خیر بده .من چند تا مشاور رفتم یکی میگفت حساسی یکی میگفت بیارش اینجا مهارت اجتماعی یادش بدیم و ....حتی یه دوره قرص افسردگی مصرف کردم ولی مساله که حل نشده بود بازم از رفتاراش دلزده میشدم فقط کمی بی خیال شده بودم .الان مدتیه تحویلش نمیگیرم انگار که لایق من نباشه خودشم میگه تو برای من زیادی .من حتی تمایل به ارتباط جنسی هم ندارم اصلا احساس نیاز نمیکنم .من این راه کلاس رو هم امتحان میکنم فقط ازتون خواهش میکنم یه جای مطمین به من معرفی کنید که مثل تعدد مشاور نشه و نتیجه بگیرم .همسرم واقعا دلسوزه و منو دوس نداره ولی من گاهی میگم چون به من نیاز داره و کسی تحویلش نمیگیره زیاد به من محبت میکنه .من همیشه میخواستم تحت حمایت باشم و از همسرم چیزی یاد بگیرم حرفاش برام دلنشین باشه ولی الان باید روابط رو بهش تذکر بدم خب این هم برای من بده و هم ارزش همسرم رو در نظرم کم کرده .بازم منو راهنمایی کنید خواهش میکنم .بگید چطور در ذهنم حداقل یه مرد قدرتمند از همسرم بسازم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)