به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 27 مرداد 94 [ 09:19]
    سطح
    15
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    500 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    4

تشکرشده 77 در 39 پست

Array
    مریم جان تا وقتی خودت برای زندگیت و نحوه گذراندن اوقاتت برنامه نداشته باشی دیگران به میل خود براتون برنامه ریزی می کنند. برای مثال یک هفته را برای انجام کارهای معوقه خودت و استراحت اختصاص بده . هفته دیگر با خانواده همسرت باش هفته سوم با همسر یک تفریح مشترک دو نفره ترتیب بده و هفته چهارم از همسرت بخواه تا به خانه شما بیاد اما در میان گذاشتن این برنامه بریزی پیشنهادی که به احتمال زیاد خودت می تونی با توجه به شرایط خلاقیب بیشتری به خرج بدی با همسرت نباید به شکل اعلان خبر باشد بلکه باید بنا بر تشخیص خودت در زمان مناسب با کشاندن صحبت به لزوم داشتن تفریح و سرگرمی با مهربانی و خوش زبانی به ایشان یادآوری کن هر دو شما با توجه به سختی کار و همه روز در اداره بودن برای حفظ روحیه و انرژی نیاز به تنوع دارید و لازمه یک برنامه ریزی برای روزهای تعطیل داشته باشید و ای کاش بتونید با هم روی این قضیه کار کنید. اگر ایشون وارد گفتگو شدن با ظرافت و با درگیر کردن ایشون به شکل سوال و جواب گزینه های مورد نظرتونو آرام آرام مطرح کنید. نکته بسیار بسیار مهم لحن شماست که باید عاری از هرگونه تهدید و خشم و دلخوری و ناراحتی باشد و هرگز و هرگز و هزگز به خانواده ایشون اشاره نشه. در هر صورت کاهش دیدار شما با خانواده همسرت مسئله نگاههای پدر شوهر را هم تا حدود زیادی حل خواهد شد.

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 بهمن 98 [ 15:04]
    سطح
    60
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 172
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsOverdriveVeteran
    تشکرها
    318

تشکرشده 381 در 176 پست

Array
    ممنونم رها جان واقعا توصیتون بسیار درست و منطقیه . چشم حتما تمام تلاشمو می کنم که مهارتهای ارتباطیمو بالا ببرم و فک کنم روش خوبی که می تونه شروع کننده خوبی هم باشه همین برنامه ریزی برای اوقات فراغته . خدارو شکر همسرم همراهمه و گاهی حتی شده حس منو داشته باشه و از اینکه مدام با بزرگترها باشیم ابراز ناراحتی کرده ولی باز هم می گه پدر و مادرن دیگه تنهان . از طرفی هم مادر من تنهاست . ولی اصرار نداره مارو همه جا همراه خودش کنه و من فک می کنم این ناراحتیه من به خاطر عادتهای خونه پدری هم باشه که مجبور نبودم جایی که دوست ندارم برم و یا حس ناراحتی اینکه مادرم هر هفته تنهاست اینو واقعا زیاد حس می کنم .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)