سلام
ببخشيد من حالم خوب نيست پستها را درست نخوندم .
اما ساناز خانم دلم مي خواست مي تونستم كمكت كنم اما نتونستم .حلال كن دوستم .
اما ازت خواهش مي كنم بهانه هاي الكي نيار حتما برو پيش روانپزشك همه چيز را قشنگ تعريف كن تا به خوبي در جريان مشكلاتت قرار بگيره و ازش بخواه شما را راهنمايي كنه كه آيا مي تونيد فقط از روانشناس كمك بگيريد يا دارو هم بايد مصرف كنيد .
اگر دكتر توصيه به مصرف دارو كردند حتما مصرف كنيد. همه ي داروها عوارض دارند . داروهايي هم كه براي اعصاب و روان توليد ميشه براي آسيب زدن به كبد و گوارش و ... ساخنه نشده ........ عوارض داره كه همه ي داروها عوارض دارند در چنين صورتي با دكتر صحبت مي كني دارو را تغيير ميده .
ساناز شما چند تا كنتاب خونديد در مورد عوارض داروها ؟ ........ پزشك اعصاب و روان سالها درس خونده و اين داروها را تجويز مي كنه .
راستش يه جمله از لبخند عزيزم خوندم جالب بود . واقعا از همون ابتدا فكر مي كردم كه يك پسر بيني عمل كرده و بوتاكس زده و ... چه جذابيتي ميتونه براي يك دختر داشته باشه ؟!
ساناز جان خيلي مواظب خودت باش به دكتر بگو دارويي بده كه بتوني درست را هم بخوني مي خواي يك خانم دكتر بااعتماد به نفس و با قدرت و موفق باشي يا يك دكتر با روحيات شكننده و بدون اعتماد به نفس و ....
ساناز جان اول سلامتي روحي و جسمي بعد درس.
لطفا سامان را ول كن . اين سامان برات ابزاري شده كه دردت را با روياپردازي با اون تسكين بدي وگرنه هيچ ارزش و اهميتي نداره ....... لياقت تو رو هم نداره ........ نظرش هم در مورد تو اصلا مهم نيست ..... لازم هم نيست بپرسي ...... لازم هم نيس بيشتر از اين وقتت رو تلف كني .
ساناز به خودت بيا ........ به اين خيالپردازيهات در مورد سامان ادامه نده .... هيچ نيازي به اون ادم نداري........... كاش دستم بهش ميرسيد خودم خفه اش ميكردم .
ارزش دختر بودنت رو هم بدون ......... ارزش و لياقتت رو درك كن .
ساناز خواهش مي كنم حتما برو پيش متخصص .......... بيا خبر بده كه رفتي
خدا پشت و پناهت باشه ساناز جان![]()








علاقه مندی ها (Bookmarks)