سلام.
ممنونم واقعا از توجهات شما.واقعا حرفتون درست هست کاملا. دلیل پرسیدن احساساتی شدن من نیست. دلیلش رفتار متناوب و چهره خوب اون ادم هست که واقعا ادم رو گیج میکنه. مطمینا هرکدام از مواردی که ذکر کردم عوارضی داره که از خودش مهمتر هست. عوارضی مثل بی مسیولتی مثل بی وجدانی مثل خیلی از کارها. ولی اون ادم اینطوری نبود. البته تاکید میکنم متناوب.همین من رو گیج میکرد. گذشته از این مورد تایید اعضای خانواده من بود کاملا و فقط من نبودم که بشه گفت اسیر احساساتم. چون وقتی حالش خوب بود همه جوری موجه بود کارهاش. حتی روزه هم میگرفت یا نماز میخوند.اعتقادات مذهبی چیزی نیست که هرکس بهش پایبند باشه در این جامعه.و چیزی که خیلی من رو متعجب کرده این هست که از تغییر حالش خودش هم خبر داره و انگار اگاهانه انجامش میده.این واقعا برام عجیب هست چون دو چهره کاملا متضاد داره و برام قابل درک نیست هر دو در یک ادم. مواردی که گفتم یک جورایی برام قابل رفع و رجوع هست (شاید زیادی خوشبینم )اما خب خیلی از مسایل مربوط به قبل از امدن من به زندگیش بود و شرایط خاص و سختی که داشت.من حس کردم واقعا میتونم با محبت خلایی که داره پر کنم و به اون ذات اصلیش برگردونم همانطور که گفتم واقعا پدرومادر بزرگواری داره و فکر میکردم به چهره اصلی و خوبش برگرده. واقعا هم چنین بود.خیلی خیلی در زمان بودن با من انگیزه پیدا کرد نسبت به همه چیز.تغییراتش انقدر محسوس بود که همه همکاران در شرکت متوجه شدند.و جالب اینکه کسی از موضوع ازدواج خبر نداشت. من واقعا برام مهم هست دلیل این تغییر رفتارش.راستش رو بخواید خودم بیشتر نظرم روی مساله درونی و روحی روانی هست تا بیرونی.اینکه مشکلی درونش هست که به سمت بدی میکشدش اما نمیفهمم چی.
در نهایت واقعا ممنونم از شما ولی دلم میخواد جواب قانع کننده تری بگیرم. قطعا اسیر احساسات نیستم و همین الان هم رابطه رو تمام شده فرض کردم. فقط واقعا برام مهم هست که دلیل این تغییر رو بدونم تا تجربه ای باشه لاقل برای بعد. من نمونه های رفتار متصاد رو زیاد دیدم در ادمها.در افراد مذهبی حتی.به نظرم نمیاد عامل بیرونی باشه.
از طرفی شاید در من ایرادی هست.یکجا خوندم زیاد که به ادمها خوبی کنی کار اشتباه هست.تعریف نباید بکنم از خودم ولی خب خصوصیات اخلاقی دارم که فکر میکردم باید با افتخار به کار بگیرم ولی الان میفهمم حتی محبت زیاد هم بد هست. مطمینا من باید ظریفتر برخورد کنم بعد از این و ممنون میشم از تحربه های واقعی دوستان بدانم تا بهتر بفهمم.
با سپاس فراوان

علاقه مندی ها (Bookmarks)