سلام مجدد به شما دوست عزیز و ممنون به خاطر پاسخ گویی شما به سوالات
دوست عزیزم حال ما موفق شدیم دید بهتری نسبت به مساله ی شما پیدا کنیم که این دید بهتر نتیجه ی همکاری شما بود.
مشکلی که شما دارید در واقع هیچ گونه ارتباطی با سن و سال شما و دوستتان ندارد، همان طور که در پست های قبلی نیز ذکر کردم این مشکل ممکن هست در هر سنی و با هر شرایطی بروز کند.
دوست من همدردی مرا بپذیر، چون حالت را می فهمم...
دوست من،متاسفانه امروزه حتی در کشورمان برخی از نوجوانان و جوانان دچار این مشکل می باشند که تعداد آنان متاسفانه اندک هم نمی باشد. براستی بگویم که در مواجه با این افراد قلب انسان درد می گیرد. چون در یک سد عاطفی -عقلی خاصی قرار گرفته اند که هیچ راه گریزی از آن نمی بینند، نه به عقب و نه به جلو. اگر در اینترنت به سرچ بپردازید با چند پاسخ برای مشکل خود مواجه می شوید، ولی آیا آن ها راه حل شماست؟
این مشکلی که شما دارید به صورت عمومی و سطحی همجنس گرایی خوانده می شود. شاید با شنیدن این واژه ی ترسناک تعجب کنید و بگویید احساس من پاک است و تنها چیزی که می خواهم فقط اینست که با او باشم، و بگویید هیچ قصد و قرضی ندارید، بله تا اینجا حرف شما صحیح است، ولی باید به موضوع دید عمیق تری پیدا کنیم.
اگر به جستجو بپردازید
راه حل هایی که به شما ارائه می دهند این ها خواهد بود:
1. این گناه کبیره است، اراده ات را محکم کن و توبه کن وگرنه در آتش جهنم می سوزی...
2.به پزشک مراجعه کن و تست هورمون بده شاید مشکل هورمونی داشته باشی..
3. به یک روانپزشک مراجعه کنید و مشکل خود را با او در میان بگذارید
این راه حل ها چقدر منتج به سلامتی می شود؟؟؟
دوست عزیز مشکلی که شما با آن دست و پنجه نرم می کنید مشکلی خطرناک ولی به عقیده ی خودتان بسیار شیرین است. آیا شما می پذیرید که این یک مشکل است؟آیا می خواهید حل شود؟ آیا برایتان سخت است که این مسئله را مشکل بدانید؟ آیا به خود می گویید که من حتی حاضرم برای دوستم تکه تکه شوم و این فداکاری است؟
این مسئله ای که شما با آن روبرو هستید بسیار دردناک و به مرور زمان و برامدن از عهده ی آن بسیار پر مشقت خواهد شد.
(نکته: دوست عزیز من از گفتن برخی مسائل اضافی در این پست به دلیل قوانین سایت امتناع کردم و اگرتمایل به دانستن و فهم همه جانبه درباره مساله ی خود هستید می توانید از طریق ایمیل با بنده در ارتباط باشید)
ادامه ی مطب:
اگر قبول ندارید که این مساله پیش آمده برای شما مشکل است بگویید باهم در مورد این که این مسئله مشکل هست یا نیست با هم صحبت کنیم.
ولی اگر قبول دارید که این اتفاق مشکلی برای زندگی شماست بگویید ادامه ی بحث را انجام دهیم.
ممنون از شما

علاقه مندی ها (Bookmarks)