بانو بی نهایت زیاد هم بخوای حرص و جوش بزنی فایده نداره آدم به اندازه خودش به اندازه توانی که داره بهتره که تلاش کنه ولی بیشتر از اون نه چون خودش آسیب میبینه یادتون نره در یک کشور جهان سوم داریم زندگی میکنیم.
هرفردی خودش مسئول رفتار و گفتار و کردار خودش هستش تمام شد و رفت اگر بخوایم بشینیم و زانو غم بغل بگیریم که هیچی مثلا توی همین تالار همدردی بنده فقط یه کاربر معمولی هستم در حد توانم در مدیریت سایت کمک میکنم و در حد توانم نظراتم را بیان میکنم وگرنه سایت همدردی خدارا شکری هم مدیر داره هم مشاور از بنده هم به اندازه دانش و توانی که دارم انتظار میره در بیرون از اینجا به این نتیجه رسیدم حتی برای نزدیکان و فامیل های نزدیک و خیلی نزدیک خانواده خودت تا وقتی کسی کمک نخواست بهتره هیچ دخالتی نکنی فقط وقتی از اطلاعاتت باید استفاده کنی که خود طرف مقابل از شما این درخواست را داشته باشه خود بنده چند بار تجربه کردم.
این جمله را فراموش نکنید بانو:
مشکل شما برای شماست و مشکل من برای من.پس بهتره هرکسی خودش مشکلش را حل بکنه و مشکل هر فردی مخصوص بخودشه.
زیادی حرص بخوری به خودت و خانوادت آسیب وارد کردی.

این تبعیض واقعا مورد مزخرفیه جایی که ما ساکن هستیم وسط شهره امروز 4بار برقش توی 2ساعت قطع و وصل شد بقول همسرم واقعا اینا جرات دارن برق قسمت بالاشهر که مدیر و معاون و مسئول آقازاده ساکن هستند قطع کنند؟یا گاز یا آب بشخصه چنین فکری نمیکنم.
ما خودمون به اندازه کافی بدبختی داریم تنها دلخوشیمون همینه که مثلا داریم زندگی میکنیم البته توی کشور جهان سوم زندگی که نه زنده مانی میکنیم