به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Hybrid View

  1. #1
    عضو کوشا

    آخرین بازدید
    جمعه 22 اردیبهشت 02 [ 23:36]
    تاریخ عضویت
    1393-10-26
    نوشته ها
    357
    امتیاز
    15,299
    سطح
    79
    Points: 15,299, Level: 79
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 91.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    526

    تشکرشده 1,129 در 328 پست

    Rep Power
    103
    Array
    سوگند جان از حرف تا عمل فاصله بسیاره.


    هنوز که نرفتی سرکار،مطمئن باش وقتی بری سرکار شاید اصلا هم نظر تو هم نظر همسرت 180 درجه در مورد مدیریت اقتصادی خونه و در آمدتون تغییر بکنه و نمیشه از الآن در موردش تصمیم قطعی گرفت.


    در مورد اینکه ماها چطور کار پیدا کردیم :راستش رشته تحصیلی من از رشته های جدید تو کشوره که تازه چهار پنج سالی میشه از ایجادش گذشته(البته منظورم گرایشم تو دوره ارشد هست وگرنه رشته کارشناسیم که زیاد جدید و نوظهور نیست) به همین خاطر تو ارگانی که الان دارم کار میکنم خیلی به این رشته نیاز داشتن طوریکه من بلافاصله بعد از اتمام ارشدم وارد این کار شدم البته از 22 سالگی و وقتی که تازه ارشدم رو شروع کرده بودم کم و بیش کار میکردم ولی نه خیلی جدی و هدفم صرفا جمع کردن یه رزومه کاری خوب بود.


    شاید نظر من با بقیه خانمها فرق بکنه ولی از من میشنوی اصراری به شاغل شدن نداشته باش.من اگه یه شوهر پولدار داشته باشم هچ وقت نمیرم سرکاراینو جدی میگم.من الان به چند دلیل شاغلم:مجردم و کار کردن برای من تو این دوره از خونه موندن و وقت رو به بطالت گذروندن بهتره،چون دانشگاه و رشته ای که توش درس خوندم تاپ بوده حیفم میاد ازش یه پولی به جیب نزنمپس فعلا ترجیح میدم کار بکنم،من خیلی به تیپ و لباس و این چیزا اهمیت میدم و ترجیح میدم اینارو از درآمد خودم تهیه کنم تا اینکه مدام از پدرم پول بخوام با اینکه پدرم دریغ نمیکنه ازم ولی خودم این جوری راحت ترم.


    ولی در کل گوش شیطون کر من اگه یه شوهر خوب و جنتلمن و پولدار تور کردم دیگه نمیرم سرکار


    ختم کلام اینکه: من اگه ازدواج بکنم به جای اینکه برم سرکار و خسته و کوفته برگردم خونه و کارهای خونه رو هم با خستگی انجام بدم و به نیازهای همسرمم زیاد رسیدگی نکنم ترجیح میدم نرم سرکار و مثل یه خانم تو خونه خانمی بکنم ،شوهر جان هم پول بیاره من خرج کنم و خیلی خوووووووووووب و عالی هم واسش وقت میذارم و شوهرداری میکنمو نگران اینم نمیشم که حالا یک پنجم از حقوقم مال خودم باشه یا یک چهارمش یا اینکه وای شوهرم منو به خاطر درآمدم میخواد یا به خاطر خودم. ولی اینا به شرطی که چی؟بله شوهر جان پولدار باشه تا نیازهای منو برآورده کنه وگرنه که مجبورم برم سرکار.


    موفق باشی
    ویرایش توسط آی تک : چهارشنبه 07 مرداد 94 در ساعت 10:58

  2. 5 کاربر از پست مفید آی تک تشکرکرده اند .

    hanie_66 (پنجشنبه 08 مرداد 94), sogand_20 (چهارشنبه 07 مرداد 94), گیسو کمند (چهارشنبه 07 مرداد 94), رنگین (چهارشنبه 07 مرداد 94), شیدا. (چهارشنبه 07 مرداد 94)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: دوشنبه 04 اردیبهشت 96, 00:33
  2. درخواست راهنمایی در خصوصی شدت بالای حساسیت بین فردیی (راه حل پرسشنامه کمالگرایی هیل)
    توسط آقای ام در انجمن روانشناسی عمومی و طرح مشکلات فردی
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: پنجشنبه 13 خرداد 95, 19:05
  3. برای گرفتم تصمیم نهایی برای جدایی دور شدن کوتاه مدت مفید است یا مضر؟
    توسط فرخ رو در انجمن درگیری و اختلاف زن و شوهر
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: چهارشنبه 21 خرداد 93, 22:39
  4. تنهایی - 24 سالمه، نمی خواهم با کسی دوست بشم، تنهایی اذیتم می کنه
    توسط sara19 در انجمن سئوالات ارتباط دختر و پسر
    پاسخ ها: 30
    آخرين نوشته: پنجشنبه 23 آذر 91, 01:10

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 16:15 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.