سوگند جان از حرف تا عمل فاصله بسیاره.
هنوز که نرفتی سرکار،مطمئن باش وقتی بری سرکار شاید اصلا هم نظر تو هم نظر همسرت 180 درجه در مورد مدیریت اقتصادی خونه و در آمدتون تغییر بکنه و نمیشه از الآن در موردش تصمیم قطعی گرفت.
در مورد اینکه ماها چطور کار پیدا کردیم :راستش رشته تحصیلی من از رشته های جدید تو کشوره که تازه چهار پنج سالی میشه از ایجادش گذشته(البته منظورم گرایشم تو دوره ارشد هست وگرنه رشته کارشناسیم که زیاد جدید و نوظهور نیست) به همین خاطر تو ارگانی که الان دارم کار میکنم خیلی به این رشته نیاز داشتن طوریکه من بلافاصله بعد از اتمام ارشدم وارد این کار شدم البته از 22 سالگی و وقتی که تازه ارشدم رو شروع کرده بودم کم و بیش کار میکردم ولی نه خیلی جدی و هدفم صرفا جمع کردن یه رزومه کاری خوب بود.
شاید نظر من با بقیه خانمها فرق بکنه ولی از من میشنوی اصراری به شاغل شدن نداشته باش.من اگه یه شوهر پولدار داشته باشم هچ وقت نمیرم سرکاراینو جدی میگم.من الان به چند دلیل شاغلم:مجردم و کار کردن برای من تو این دوره از خونه موندن و وقت رو به بطالت گذروندن بهتره،چون دانشگاه و رشته ای که توش درس خوندم تاپ بوده حیفم میاد ازش یه پولی به جیب نزنم
پس فعلا ترجیح میدم کار بکنم،من خیلی به تیپ و لباس و این چیزا اهمیت میدم و ترجیح میدم اینارو از درآمد خودم تهیه کنم تا اینکه مدام از پدرم پول بخوام با اینکه پدرم دریغ نمیکنه ازم ولی خودم این جوری راحت ترم.
ولی در کل گوش شیطون کر من اگه یه شوهر خوب و جنتلمن و پولدار تور کردم دیگه نمیرم سرکار
ختم کلام اینکه: من اگه ازدواج بکنم به جای اینکه برم سرکار و خسته و کوفته برگردم خونه و کارهای خونه رو هم با خستگی انجام بدم و به نیازهای همسرمم زیاد رسیدگی نکنم ترجیح میدم نرم سرکار و مثل یه خانم تو خونه خانمی بکنم ،شوهر جان هم پول بیاره من خرج کنم و خیلی خوووووووووووب و عالی هم واسش وقت میذارم و شوهرداری میکنمو نگران اینم نمیشم که حالا یک پنجم از حقوقم مال خودم باشه یا یک چهارمش یا اینکه وای شوهرم منو به خاطر درآمدم میخواد یا به خاطر خودم. ولی اینا به شرطی که چی؟بله شوهر جان پولدار باشه تا نیازهای منو برآورده کنه وگرنه که مجبورم برم سرکار.
موفق باشی![]()

اینو جدی میگم.من الان به چند دلیل شاغلم:مجردم و کار کردن برای من تو این دوره از خونه موندن و وقت رو به بطالت گذروندن بهتره،چون دانشگاه و رشته ای که توش درس خوندم تاپ بوده حیفم میاد ازش یه پولی به جیب نزنم
پس فعلا ترجیح میدم کار بکنم،من خیلی به تیپ و لباس و این چیزا اهمیت میدم و ترجیح میدم اینارو از درآمد خودم تهیه کنم تا اینکه مدام از پدرم پول بخوام با اینکه پدرم دریغ نمیکنه ازم ولی خودم این جوری راحت ترم.
و نگران اینم نمیشم که حالا یک پنجم از حقوقم مال خودم باشه یا یک چهارمش یا اینکه وای شوهرم منو به خاطر درآمدم میخواد یا به خاطر خودم. ولی اینا به شرطی که چی؟بله شوهر جان پولدار باشه تا نیازهای منو برآورده کنه وگرنه که مجبورم برم سرکار.

علاقه مندی ها (Bookmarks)