نوشته اصلی توسط
فرشته مهربان
برادر من تصمیماتتون درسته اما رویکردتون در این تصمیمات اشتباه هست .... یعنی شما با روندی از روی لج بازی و استیصال و اره بگیر و تیشه بده داری اقدام می کنی .... با خشم و منم منم .... برگردید و پست من را دقیق بخوانید
قاطعیتتون خوبه و برآن ثبات داشته باشید .... اما با زبان تهدید نباشه ... نگید چون شما ال می کنید و بل می کنید چون این باز هم رفتار شما را از حالت مردانه و جرأتمند بودن به انفعال بدل می کند انفعالی که با لج بازی و خشم و تهدید خودشو نشون میده . بلکه این اقدام و تصمیمات و قاطعیتتون را داشته باشید با این دید و نگاه که این کار درسته ، این تصمیم منطقیه و این مرد بودن هست که شما باید این ویژگی را داشته باشید تا بتوانید زندگی را خوب مدیریت کنید ....
در مقابل چرایی های ایشون با قاطعیت سکوت کنید .... در عمل هم ،نه قهر آمیز نه با بی احترامی و نه با اخم و بی اعتنایی برخورد کنید .... نهایتش خیلی کلافه کرد شما را با سئوالاتش بگو به عنوان مرد این خونه این حوزه مسئولیت من است و تصمیم درست ...... اگر گفت من دوست ندارم که بریم اون خونه بگید تا وقتی که بتونم بفروشم اونجا را و جای مناسب تری خونه بگیرم میریم اون خونه ، همین .
نگران وسائل ایشون نباشید هرکاری خودش صلاح میدونه انجام بده .... قاطعانه بگید برای یک مرد خیلی سخت هست زنی وسایلی را به عنوان جهیزیه وارد خونه اش برای راحتی خودش کرده باشه اما مرتب منت بگذاره و نگران خراب شدنش به وسیله شوهرش و هرکس دیگر باشه و اهمیت اون وسایل که برای زندگی کردن هست از خود زندگی کردن و رابطه با همسر و فرزند بیشتر باشه ، برای همین لازم میدونم خودم وسایل زندگی را تهیه کنم. اگر پیش از ازدواجمون هم این روحیه شما را می دانستم اجازه نمی دادم شما چیزی تهیه کنی . این بیان هم به همین شکل نه کم نه بیش برای اینکه ایشون متوجه گوشه ای از رفتار نامناسبش بشه .....
دقت داشته باشید در عمل و رفتار و بیان نه تهدید و لج بازی و منم منم داشته باشید نه بی احترامی و بی اعتنایی بلکه قاطعیت همراه با عواطفی که به طور طبیعی یک مرد نسبت به اعضاء خانواده اش نشون میده
علاقه مندی ها (Bookmarks)