به آيه آيه قرآن(به همين شب عزيز اگر دروغ بگم خدا زنده نگه نداره من رو) قسم مي خورم كه راضي بودم 50% وظايف من رو همسر من داشته باشه و 50% حقوق اون رو من!
اين حرفهايي كه خداوند زن را براي اين خلق كرد كه در پناه مرد باشد با جملات روشنفكري كاملا در تضاده كه! آخه به من چه كه بايد پناه يك نفر باشم. مگه من هم دنبال پناه نمي گردم؟ اون مشكلات مالشيو من بايد حل كنم. كي بايد مشكلات منو حل كنه؟ اون وقتي داغونه بياد آغوش من برام ساعتها گريه كنه . من وقتي داغونم اينقدر بغض كنمو داخل خودم منفجر شم كه مبادا خانوم احساس كنه كه اين مرد شخصيت خودشو از دست داده!!!
من بايد ابراز احساساتم اينطوري باشه" دوست دارم- " البته اون زمانهايي كه اون مي خواد. در ساير موارد باز هم .. مبادا خانوم احساس كنه كه اين مرد شخصيت خودشو از دست داده.
كدوم زن مياد به مردش كمك كنه در شرايط وحشتناكي كه صبح و شب با اون درگيره. تا كي من بايد به خاطر سردرد خانومم آشفته بشم و اون بابت از دست دادن كليه هاي من از من با يك نگاهي كه انگار كاري از دستش بر نمياد نگاهم كنه.
آقاي مرد ايراني بزرگواري كنيد اين جملتون رو مبسوط توضيح بديد"زن و مرد بايد تكامل يكديگر باشند."
"

علاقه مندی ها (Bookmarks)