همین اومدنتون و وارد کردن نام کاربریتون برای ما یه دنیا شعف خواهد بود ......... همین نشون میده که شما..... مایوس نشدید و خوب تونستید بر بیماری جزعی خودتون غلبه کنید....
کیت کت گرامی ........ برکت سیمرغم را به زبان مذهب خود در کنار دعای این تاپیک با تو سهیم میشوم ......
(برای تو چیزی واجب نیست .... ).. همانقدر که صحیفه دلت را میخوانی کافیست ..... ....
لذت خواندن سوره حمد را در شما دیده ام ..نور پاکی دلتان را من دیده ام . و ازت میخوام یک بار دیگه در کنار توراتت حمد و سوره بخونید ..... یک بار ( فقط یک بار )در کنار ما آیه معجزه بخش و شفا بخش زیر ده مرتبه تکرار کنید...
أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
خوشحالم که هم تالاری خوشبخت و قوی مثل شما داریم ........... انسان های بزرگ سختی های بزرگتری رو سپری میکنند ..........
پ ........ سلام .... حیف وقتی دعا ها مستجاب میشه ..... وقتی شادی گونها رو تر میکنه ...... با دوستان و همتالاریها قسمت نشه ....... کساییکه تواین ترنم ها و تو این شادی ها موثر بودن و من لمس کردم ....
خواهر زاده ام مهدیار که چند وقت پیش برادر دوقلوش محمد از دست داده بود ..... تو دستگاه گریستن آغاز کرده و امروز چشمهای زیباشو باز کرده .......... خواهرم با ذوق خاصی صدای گریشو برامون پخش میکرد باز شدن چشمهاشو نشونمون میداد ....... خدایا ...... خدایا ........شکرت ...... خدایا هرکی دعا میکنه دوباره هرکی دعا کرده ..... هزار برابرشو بهش برگردون
معامله از این پرسودتر ............
هنوز در تنفس اختلال داره ...... بیشتر از 40 دقیقه نمیتونه خودش نفس بکشه باید دستگاه بهش وصل باشه .......
هنوز معلوم نیست و دست خداست ....... و دعای شما
أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

علاقه مندی ها (Bookmarks)