من مجرد هستم اما اینجا به نظرم توی زندگی متاهلی شما دو تا اشتباه رخ داده یه اشتباه رایج از سوی شما و یک اشتباه کاملا بی منطق از سوی خانومتون . یه تفاوت ذاتی بین زن و مرد هست که زنها دوس دارن یه حرفی رو کنایه وار بزنن ولی مردها باید به طور مستقیم و پوست کنده بهشون گفت تا متوجه بشوند (کلا اقایون یه ذره از این نظر خنگن) این که خانوم شما می گن من چی بپوشم و دوباره تکرارش می کنن یعنی اینکه نظر شما در مورد لباس پوشیدن من چی هست شما دوس داری چطوری منو ببینی و در ضمن خانوما معمولا خیلی بیشتر از اقایون این جور مراسم هایی براشون مهمه پس سر این چیزها خیلی ذوق دارن وقتی حرفش رو سه بار تکرار می کنه به نفعتونه متوجه مسئله و منظور پنهانی ایشون بشید
پس از این به بعد یک کم دقیق تر باشید .
اما مسئله بعدی اشتباه خانوم شما است بشخصه اگه عصر افطار بیام خونه و خانواده افطاری رو اماده نکرده باشن واقعا بدم میاد و ناراحت میشم بابا مسئله شام هم اگه بود ادم ناراحت می شد چه برسه به اینکه تمام روز رو روزه بوده باشی این رفتار خانوم شما در موارد دیگه و به مرور زمان برای شما قابل تحمل نخواهد بود ایشون الکی شورش کردن می بایست همون روز بیان بگن یا اینکه دلخوریشون رو نشون بدهند نه اینکه تا فردا شبش کش بدهند
بهتون توصیه می کنم قبل از انکه با این حساس بودن های بی معنی خانومتون (و البته یه مقدار بی توجهی شما) یه روز ببینید داره زیاد بینتون قهر و دلخوری پیش میاد بهتره یه روز توی یه وضع اروم و با یه لحن منطقی بهشون بگید که این رفتارشون منطقی نبوده .
در ضمن شما هم بهتر بود به جای اینکه بعد از سه بار هنوز متوجه مسئله نشده باشید خیلی راحت بگید من الان خسته ام بریم خونه بعد از رفع خستگی من تو لباس هاتو بپوش من ببینم چی بیشتر بهت میاد
امیدوارم زندگی خوبی داشته باشید

) این که خانوم شما می گن من چی بپوشم و دوباره تکرارش می کنن یعنی اینکه نظر شما در مورد لباس پوشیدن من چی هست شما دوس داری چطوری منو ببینی و در ضمن خانوما معمولا خیلی بیشتر از اقایون این جور مراسم هایی براشون مهمه پس سر این چیزها خیلی ذوق دارن وقتی حرفش رو سه بار تکرار می کنه به نفعتونه متوجه مسئله و منظور پنهانی ایشون بشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)