نمیخوام شعار بدم یا الکی حرفای قشنگ بزنم اما باور کنید عشق و دوست داشتن به وجود اوردنیه یعنی در مسیر زندگی باید سعی کنی ایجادش کنی و بعد حفظش کنی
درسته شاید من خودمم هیچ وقت عاشق همسرم نبودم اما از جونم بیشتر دوسش دارم سعی کردم دوست داشتنو تو زندگیم ایجاد کنم
منتظر اون نبودم که این حس رو بیاره تو زندگیمون
همسر من به شدت درونگراست و منطقی طوری که اگه من باهاش حرف نزنم در طول روز شاید یکی دو جمله فقط حرف بزنه و من به شدت برونگرا و احساسی
تا دلتونم بخواد مشکلات ریزو کوچیک تو زندگیمون داشتیم از دروغ گفتن هاشو پنهان کاری هاش و ازار و دخالت ها و بی احترامی های خونوادش
از بی تفاوتی و سردیش تا فراموشکاری و ......
اما من همسرمو همین جوری که هست پذیرفتم و سعی میکنم همینی که شناختمو دوس داشته باشم
همون طوری که ضعف هاشو میبینم ویژگی های مثبتشو هم میبینم برای خودم بزرگش میکنم مدام تکرارش میکنم بولدش میکنم مهمش میکنم و سعی میکنم هر روز بیشتر از قبل دوسش داشته باشم و دوست داشتنو یاد همسرمم میدم ازش میخوام که اونم به حفظ و تقویت احساسمون کنه
سعی کردم مزه ی واقعی عشق ودوست داشتنو بهش بفهمونم و بعد ازون ازش بخوام که اونم تلاش کنه
من معتقدم زندگی رو باید ساخت احساس رو باید به وجوداورد بعضی وقتها ما منتظریم طرفمون عاشقانه مارو دوست داشته باشه یا کسی باشه که خیلی بی عیبو نقص باشه تا بتونیم دوسش داشته باشیم اینطوری شانس اینکه یه زندگی عاشقانه داشته باشی رو از خودمون میگیریم
من با عشق ورزیدن زندم با محبت کردن با دوست داشتن
هرکاری که میکنم با عشق انجامش میدم
و بازخورد این عشق و محبتی که نثار اطرافم میکنم همون عشقه
درسته شاید به همون اندازه نباشه چون بالاخره هر انرژی مقداریش تلف میشه اما من وقتی میخوام عشق بیشتری دریافت کنم عشقورزی بیشتری انجام میدم
باور کنید من با این روش عشق رو تو زندگی خودم ایجاد کردم مردی کاملا منزوی و تک بعدی که تنها عشق زندگیش مقاله ها و افتخارات علمیش بودو عاشق کردم اوردمش تو مسیر زندگی
با نیروی عشق و محبتم کاری باهاش کردم که هرکدوم از دوستاش بعد یکی دوسال میبیننش فقط یه چیزی میگن اونم اینه که چقدر عوض شدی چقدر روحیت خوب شده
بخدا اگه بخواید شماهم میتونید عشق رو تو زندگیتون ایجاد کنید
شما یه فرزند دارید میدونید چند تا زن تو دنیا برای مادر شدن روزی هزار بار از خدا التماس میکنن؟؟؟؟
از عشق ورزیدن به فرزندتون شروع کنید و عشق خالص و بدون توقع رو تو خودتون تقویت کنید ببینید چه مزه ی خوبی داره
وقتی بچتو بغل میکنی سرشو میذاری رو سینت محکم میچسبونیش به خودت ارامشی بالاتر ازون هست؟؟ عشقی عمیقتر از اون هست؟؟؟
وقتی عاشق خودت باشی عاشق فرزندت باشی کم کم عاشق همسرتم میشی چون دیگه نمیتونی بدون عشق زندگی کنی کم کم ضعف هاشو کمتر میبینی کم کم قبولش میکنی با همه ی ضعفهاش
وقتی همسرتون این عشقو ببینه اونم عوض میشه بهتون قول میدم
یه بار به یکی گفتم من حتی با عشق غذا درست میکنم برگشت با حالت مسخره ادای نمکپاشو با دستش در اورد که مثلا عشق میریزی تو غذا برام خیلی جالب بود عکس العملش یعنی تا سن 37 سالگی با عشق غذا درست کردنو تجربه نکرده بود
نمیدونست بله میشه با عشقم غذا درست کرد و خیلی بیشتر ازون نمکی که اون اداشو دراورد میتونه به غذا مزه بده
من تو زندگیم با عشق حتی نفس میکشم میخوابم در کل زندگی میکنم هرکاری هم که عشقی توش نباشه برام عذاب اورو کسل کنندس
قلب انسان ظرفیت عشق و دوست داشتن بی نهایتی داره ازین ظرفیت بهتره استفاده بشه چون هیچ چیزی تو دنیا منبعش ظرفیت نا محدود نداره
اینا تماما تجربه ی زندگی شخصیه خودمه نمیدونم اون حسی که میخواستم بهت بدمو تونستم یا نه
اما برات زندگی پر از عشقم ارزوست
شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن
زندگی شگفت انگیز است اگر بدانید که چطور زندگی کنید
ویرایش توسط sahar67 : دوشنبه 22 تیر 94 در ساعت 11:22
علاقه مندی ها (Bookmarks)