به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 22 , از مجموع 22
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 29 تیر 94 [ 10:57]
    سطح
    1
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 24.0%
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط nana67 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    راستش من راهکار خاصی ندارم ولی دوست داشتم یه نکته رو خدمت شما و بقیه دوستان عرض کنم البته جسارتا،
    خواهش میکنم انقدر راحت راجع به آدمها قضاوت نکنیم،با خودم هم هستم،آدمها با هم متفاوت هستن،بدونید درست در همون لحظه که راجع به آدمها انقدر راحت قضاوت میکنید در زندگیتون در شرایطی مشابه همون شرایط قرار میگیرید و از کجا میدونید شما قراره چه رفتاری داشته باشید؟؟
    وقتی با دختری غیر مذهبی و جوان آشنا میشید و اون این باور رو پیدا میکنه قصدتون ازدواجه این رفتارا عادیه،چرا بجاژ بدبینی به این فکر نمیکنید این دختر داره تمام عشق و احساسی رو که تابحال بروز نداده،بروز میده؟ چرا به این فکر نمیکنید اگه کاری میکنه صرفا برای جلب توجه شماست؟شما با مادرش هم صحبت کردین اجازه گرفتین برین بیرون،چرا انقد بی اعتمادین؟ چرا اون باید به شما بی اعتماد باشه؟وقتی علاقه ایجاد بشه برای یک زن ،فرد مقابلش معتمدترین انسان روی زمینه براش،خب معلومه به شما اعتماد کامل داره،معلومه برای رسیدن به شما هیجان کامل داره،علاقه اش رو حس نمیکنی؟به قول خودت هر دوی شما یتیم هستین،دختری که دست محبت پدر رو روی سرش نداشته،نوازش دست پدر روی موهاش احساس نکرده خیلی زودتر دلبسته احساس مرد میشه،نیازش خبرای محبت یک مرد بیشتر از بقیه افراد جامعه اس،بله دوستان درست میفرمایند ایشون سنجیده عمل نکرده اما آیا همه ما دختران و پسران در برابر احساس و عشق اولمان سنجیده عمل کردیم؟
    آیا اکثر ما در اولین حضور یک مرد در زندگیمان صادقانه همه احساسمان را در سبد اخلاص به او عرضه نکردیم؟ این سیاست ها و کیاست ها که بعضی میفرمایند برای دختر ۲۵-۶ ساله یا بیشتر است که فهمیده باید چگونه رفتار کند که شبهه ایجاد نشود،
    من نمیگویم این خانوم خوب است یا بد،این را خود شما میدانید و بس،اما میگویم بجای بدبینی و شک ابتدا شناخت را کامل کنید بعد قضاوت کنید،اینکه دیگران درمورد ما و پشت سر ما حرفی بزنند هم ملاک خوبی نیست،زمانی که همه اهل محل مرد و انسان صفت بودند گذشت الان هزاران دلیل برای دروغ وجود دارد،نمیگویم تحقیق نکنید میگویم خیلی به نتایجش تکیه نکنید،بخصوص که خوب بودن یا نبودن بک دختر برای بعضیها به راحتی از روی لباس و حجاب قضاوت میشود،حالا چون دختر نوجوانی شیطنت هایی هم بکند آیا باید رأی به بد بودنش بدهیم؟ شما باید این مسأله را با توجه به محل زندگی دختر خانوم،اینکه کدام شهر است چه عرفی دارد،خانواده اش چه عرفی دارند و غیره بسنجید،در کل سعی کنید به ایشان هم ماهیگیری یاد دهید در این دوران آشنایی،برایش کتاب های خودشناسی و رشد شخصیتی بخرید،سعی کنید ایشان را به سمت مطالعه سایتها و مطالب مفید سوق دهید بجای مطالب بی فایده و مخرب که این روزها باب شده،باز هم تأکید میکنم شما و مشاوران حضوری که هر دوی شما را ببینند میتوانند بهتر نظر بدهند،اینجا ما آدمهای متفاوت از قشرها و فرهنگها و شهرهای مختلفی هیتیم هر کس بنا به زمینه فکری خودش نظری میدهد،من این رفتارها را عادی میبینم و نشانه بروز احیاسات دخترانه، و شاید فراتر بروم و برایت اظهار خوشحالی کنم که در حال دریافت عشق و احساسی،دیگری آن را تا حد فحشا زشت و ناپسند ببیند و کاملا این رفتار برای او زننده باشد،اینها همه بستگی به موقعیت و فرهنگ زندگی اشخاص دارد،بد و خوب هم نیست،فقط متفاوت است،کاملا نسبی است،نسبی
    موفق باشید
    سلام دوست عزیز
    خود منم دارم به همین حرف های شما میرسم و دارم مطمئن میشم که رفتارای این دختر فقط روی عشق و علاقه است وهدفش جلب توجه و دلبستگی من هست . یه نکته قوتی دیگه هم که بنده در این دختر دیدم اینکه دو رو نیست صاف ساده و صادقانه برخورد میکنه
    وقتی راجب گذشتش سوال کردم قسم میخورد ک با هیچکس نبوده و فقط ی نفر توی دلش بوده ک اونم ازدواج کرده و فراموش شده
    من بهش بی اعتماد شدم شک پیدا کردم بخاطر حرف مردم . مردمی که فقط حرف میزنن نه دیدن و نه میتونن ثابت کنن
    یک دنیا سپاس برا وقتی ک گذاشتین و با مشاوره به قلب و فکر من تسکین دادین. تشکر.

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Kami619 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز تشکر بابت راهنماییتون

حالا سوالم از شما اینه یه راهکار معقولانه ب من بدید که ریسکش پایین باشه و در آینده با شکست مواجه نشم میخوام کاملا محتاطانه پیش برم

برنامه من اینه حدودن دو ماه دیگه نشونش کنم بعد از اینکه کارم جور شد و خونه محیا شد پیش برم ک مطمئنم یکی دوسالی طول میکشه
    فکر کنم توی این مدت بتونیم به شناخت و درک متقابل برسم
    سلام
    این نگاه که از الان تصمیم می گیرید تا دو ماه بعد نشونش کنم صحیح نیست. اگر واقعا بخواهید بررسی کنید نباید اول تو ذهنتون نتیجه را در نظر بگیرید چون ناخوداگاه اشکالات را توجیه می کنید و به سمت همان نتیجه می رید.
    پس اول بیایید پیش خودتون فکر کنید من هنوز به نتیجه نرسیدم و می خوام تصمیم بگیرم و نمی دونم ممکنه به جواب مثبت برسم و ممکنه هم جواب منفی...(هر دو را در نظر بگیرید.)
    این جوری اشتباه کم میشه.
    واقعا بشینید معیارهاتون را بنویسید و ببینید واقعا یه دختر 15 ساله در حال حاضر چقدر از انها را برای شما می تونه براورده کنه.
    الان دختر 15 ساله با 15 ساله قدیم فرق داره. ببینید من اصلا رو خوب بودنشون چیزی نمیگم. می گم آدم تا وقتی به بلوغ فکری نرسیده باشه نمی تونه روی شخصیت طرف قضاوت کنه.
    این دختر الان نوجوان هست و بعدا می تونه تغییرات زیادی بکنه.
    به نظرم الان کلا نباید خواستگار راه می داد.وقتی سنش گذشت و به 20 21 رسید اون وقت تازه می شه گفت این دختر چقدر ثبات پیدا کرده و معیارهاش چیان و شخصیتش چیه و آیا میشه بهش اعتماد کرد یا نه.
    و گرنه بعدش اصلا ممکنه اون احساس پشیمونی کنه.
    من نظر شخصیم اینه که ازدواج شما در این شرایط ریسک بالایی داره(به دلیل ندونستن اینکه بعدا دختری که الان باهاش ازدواج می کنید بعدا چه تغییر و تحوالاتی و افکاری پیدا می کنه).ولی اگر می خواهید مطمئن بشید نزد یک مشاورهم بروید و در این مورد صحبت کنید. اگر مشکلی نبود می تونید دخترخانم را هم پیش مشاور ببرید تا خیالتان راحت تر شود.
    موفق باشید
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

3. 4 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

alireza198 (سه شنبه 23 تیر 94), فدایی یار (یکشنبه 21 تیر 94), محیا ناز (شنبه 20 تیر 94), اعجاز عشق (شنبه 20 تیر 94)

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)