به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 29 تیر 94 [ 10:57]
    سطح
    1
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 24.0%
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط abi.bikaran نمایش پست ها
    اخه این چه طرز فکری شما پسرا دارین؟ بزرگ میشه یا بزرگش میکنم یا درستش میکنم یعنی چی؟ مگه میخوای مهد کودک باز کنی یا تربیت اون دختر وظیفه شماست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه دختر 15 ساله داریم به اندازه یه زن 40 50 ساله درک وشعور ومعرفت داره یکی هم مثل مورد شما که زیر 13 سال میزنه
    شما اگه تصمیم به ازدواج دارین اونم با این خانم فکر کنید شخصیتش همینه وتغییر نمیکنه ممکنه با افزایش سن بدتر هم بشه ممکنه چند درصد بهتر بشه
    ولی خیلی از رفتارها تو ذات ادمه موروثیه به هیچ عنوان نمیتونی تغییرش بدی یه عمر باید بسوزی وبسازی باهاش یا قید زندگی باهاش بزنی
    این همه دختر مناسبتر شما از همین اول دارین نشانه های مهم رو نادیده میگیرین که بعدها همینا باعث اسیب به زندگیتون میشه
    جالبه از نگاه من که یه دخترم از رفتار اون دختر چندشم شد چطور شما باز قصد ادامه وحتی به فکر ازدواج هم باهاش افتادین؟
    این دختر مطمئن باشید تا 10 سال دیگه به پختگی لازم برای ازدواج نمیرسه البته از روی گفته های خودتون در مورد دختر اینو میگم
    اینو هم بگم که فکر میکنم نه تنها دختر هنوز امادگی لازم برای ازدواج رو نداره خود شما هم بهتره فعلا قید ازداوج بزنید تا به امادگی لازم برسید
    از انتخابتون معلومه که هنوز نمیدونید از ازدواج وهمسر ایندتون واقعا چی میخواین ومعیارهای مناسب برای خوشبخت شدنتون هنوز تثبیت نکردین
    تشکر بابت پاسخ جامعی که دادید! ولی ..

طرز فکر من با شما خیلی متفاوت هست
    من به دو دلیل نیاز ب ازدواج دارم اول اینکه برای پیشرفت و اینکه یه محرک باشه ک ب من فشار بیاره و انگیزه بده و دوم اینکه به گناه نیفتم
    حالا آمادگی لازم برا ازدواج رو نفهمیدم چیا هست! ولی اینو بدونید که من خیلی سر به هوا نیستم و بی گدار ب آب نزدم ک نمیزنم

شما منو یاد حرف یکی از دوستام انداختید
    برا یه لیوان شیر که آدم گاو نمیخره!

در مورد دختره هم باید بگم تا حدودی باهاتون موافقم ولی اینو بدونید که امروزه تو این جامعه دختر خوب وجود نداره با این تحلیلی که شما دارین

2. کاربر روبرو از پست مفید Kami619 تشکرکرده است .

abi.bikaran (سه شنبه 16 تیر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)