ممنون از جوابتون ، ولی ته دلم یکمی خالی شد چون ته دلم یه ذره امید داشتم .
آقا مهدی از جوابتون کمی جا خوردم !!!! مگه میشه از عمد اینکارو بکنه و قصدش طلاق باشه!!!
درحالی که من یه بار گفتم ما باهم تفاهم نداریم و به درد هم نمیخوریم گفت مگر از جنازه من رد بشی بخوای طلاق بگیری و تهدیدم کرد که هیچوقت اسم طلاق رو نیارم . من خودم موندم آدم بعد سه ماه عقد که دقیقا همونی بود که میخواستم به یکباره تغییر کنه (البته خواب دیده بود فوت کرده یکهو عوض شد ) وقتی بهم گفت عروسی مولودی گفتم چرا موقع خواستگاری نگفتی گفت اونموقع اعتقاداتم مثل الان نبود ، خودشم قبول داره که خیلی تغییر کرده و دیگه باهم سازگار نیستیم ولی بازم میگه دوستت دارم وهیچوقت طلاقت نمیدم از طرفی هم من نمیتونم با این رفتارش بسازم با اعتقادات شدیدش ، چپ میرم راست میرم هرکار میکنم نقدم میکنه و میگه از دید اسلام فلان کارت نادرسته تو فلانی تو اعتقاداتت ضعیفه . نعوذبالله خودشو در جایگاه خدا میدونه که منو قضاوت میکنه ... خیلی حرصم میگیره گفتم منو تو قبر خودم میذارن پس به خودم مربوطه کدوم کارم گناهه کدوم نه .
مامانم میگه این پسر به درد زندگی نمیخوره کسی که یهو تغییر میکنه و میگه تو عروسی مون آهنگ نداریم رقص نداریم ، متاسفانه شوهرم به دل مامانم و برادرم اصلا نمیشینه و همش ازش ایراد میگیرن ، شوهرمم بدتر خودشو از چشم خانواده ام انداخته با بی محلی هاش سرد برخورد کردناش ، و یه بارم جواب مامانمو داده که مامانم خیلی هنوزم دلخوره .
نارجیس عزیز آره میدونم با همسرم تفاوت داریم و دو دل موندم از طرفی خیلی دوستش دارم و نمیتونم زندگی بدون اون رو تصور کنم از طرفی هم میدونم به درد هم نمیخوریم و یا اون باید بشه همون آدم قبلی یا من بشم مثل اون ، که سعی داره منو بکشه طرف خودش ...
زندگی با یه آدم دمدمی مزاج که خودشم نمیدونه هدفش از زندگی چیه سخته ...
آدمی که تموم زندگیش شده عبادت و زنش دیگه جایی نداره ، یعنی خدا قبول میکنه عبادت هاشو وقتی نیازهای منو تامین نمیکنه و ازش ناراضیم .
آدمی که هرچند وقت یه بار آتیش میزنه به قلبم و هرچی به دهنش میاد میگه بعد عذرخواهی میکنه و میگه حرف دلش نبوده عصبانی بوده اونم بخاطر دوری من ! خنده داره .
البته ناگفته نماند با ایمان بودن خوبه منم مخالفتی ندارم باهاش اما اون سعی داره منو تغییر بده که من دلم نمیخواد .
و داره از نیازهای من میزنه تا به دیگران کمک کنه و محبوب خدا باشه . این انصاف نیست به خدا نیست .
مشکل من رو هواست ... نمیدونم چه تصمیمی بگیرم نمیخوام بی گدار به آب بزنم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)