سلام ماندگار عزیزم من یه مدت گوشیم هنگ کرد مجبور شدم فلشش کنم وتموم اطلاعات گوشیم پاک شد ماندگار عزیزم من همون آبی آسمان هستم که مجبور شدم دوباره تو سایت با مشخصات جدید ثبت نام کنم
من پیگیر تاپيکت هستم و همیشه امیدوارانه میام پستاتو ميخونم که یه خبر خوب بهمون بدی ولی متاسفانه......
ماندگار جان میدونم خیلی سخته ولی اگه به حرف های دختر جوان گوش بدی مطمئن باش زندگیت بهتر میشه حداقلش اينه که به آرامش میرسی و اعتماد به نفست بالا می ره اون حساب پس انداز م که دوستان عزیزم گفتن حتما حتما جزء برنامه هات بزار و تا میتونی به خودت برس ويه مدت کاملا بی خیال شوهرت باش تو نمی تونی به زور محبتو از شوهرت بخواهی ولی با بالا بردن اعتماد به نفس و عزت نفس میتونی شوهرتو به سمت خودت بیاری
ماندگار من همهی کارایی و که تو کردی منم انجام دادم ولی نتیجه ای که گرفتم بی خیالی بوده و توجه کردن به خودمو بچهها م
ماندگار جان من با تغییر و عوض کردن خودم تونستم شوهرمو به سمت خودم بیارم
عزیزم شوهرم کاملا عوض شده و همیشه بابت رفتارهای گذشته ش ازم عذرخواهی میکنه هرچند که دیگه هیچ ارزشی برام نداره این پشيمونیاش نميتونه گذشته رو برگردونه ولی حداقلش اينه که خودم آرامش دارم و تا اونجایی که بتونم سعی میکنم این آرامش خودمو حفظ کنم
ماندگار عزیزم به فکر خودت باش فقط خودت بعدشم دخترت اونوقت شوهرت احساس خطر میکنه و میاد طرفت پس سعی کن شوهرتو تو اولویت نزاری اول اول خودت بعدش دخترت
به خدا می سپارمت عزیزم

علاقه مندی ها (Bookmarks)