به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 53

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 10 بهمن 94 [ 18:14]
    سطح
    34
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 112
    Overall activity: 49.0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    150

تشکرشده 176 در 92 پست

Array
    سلام بانوی مهر خدا بهت صبر بده عزیزم

دیگر نگران نباش

تو در زندگی ضربه ای خورده ای و تنها کاری که انجام می دهی اینست که همواره به آن می اندیشی ونگران هستی

آیا فراموش کرده ای که من اینجا هستم تا تمام بارهای تو را به دوش خود بکشم یا از اینکه دربرابر مشکلات کوچکی که

بر سرراهت قرار می گیرد خود را ببازی و نگران باشی لذت میبری آن را در لیست قرار بده کاری باید انجام شده یا باید به

آن رسیدگی شود آن را در لیست کارها قرار بده نه نه در لیست خودت !! آن را در لیست کارهای من قرار بده بگذار من

آنکسی باشم که به این کار رسیدگی میکنم و مشکلت را حل کنم تا زمانی که آن را کامل به من محول نکنی نمیتوانم کمکی

به تو بکنم . هرچند لیست کارهای من بسیار طولانیست اما اخه من خدا هستم من قادرم هر کاری که به من واگذار میکنی

را انجام دهم در واقع اگر حقیقت را بخواهی من پیش از این هم بسیاری از کارهای تو را انجام داده ام بدون اینکه خودت هرگز از

آن خبر داشته باشی/ به من اعتماد کن به محض اینکه بارهایت را به من سپردی دیگر آنها را پس نگیر به من اعتماد کن ایمان داشته

باش که من به تمام نیازها و مشکلات تو رسیدگی میکنم / آیا با فرزندت مشکل داری آن را در لیست من قرار بده / آیا مشکل مالی داری

آن را در لیست من قرار بده / آیا از فراز و نشیب های احساسی خود در رنج هستی به خاطر من آن را در لیست من قرار بده من میخواهم

به تو کمکم کنم تمام آنچه که تو باید انجام دهی درخواست کردن است آن را رها کن / صبح که از خواب بیدار میشوی با خودت نگو من احساس

میکنم امروز قوی تر هستم فکر میکنم میتوانم این کار را از اکنون بدست گیرم چرا احساس میکنی که اکنون قوی تر هستی ؟ساده هست چون تو

بارهایت را به من سپرده ای و من مسئولیت آنها را به عهده گرفته ام من همچنین قوا و قدرت تو را نیز تجدید کردم و تو را در صلح و آرامش خودم فرا می گیرم

هیچ میدانی اگر این مشکلات را به تو بازگردانم به عقب و درست به همان جایی که شروع کردی باز خواهی گشت

آنها را به من بسپار و فراموششان کن

فقط بگذار من کار خودم را انجام دهم

با من حرف بزن من از تو میخواهم که بسیاری از چیزها را به دست فراموشی بسپاری

فراموش کن آن چیزهایی که تو را ناراحت می کرد نگرانی ها و دلخوری ها را فراموش کن زیرا اکنون تو میدانی که همه چیز تحت کنترل من است

اما یک چیز هست که میخواهم هرگز فراموش نکنی

از تو میخواهم که صحبت کردن با من را فراموش نکنی

با من صحبت کن من عاشق تو هستم

من میخواهم که صدایت به کرات شنیده شود میخواهم به من از دوستان و خانواده ات بگویی در حقیقت دعا گفتگوی تو با من است

میخواهم عزیزترین دوست تو باشم

ایمان داشته باش من بسیاری از چیزها را از این بالا می بینم که از جایی که تو هستی قادر به دیدن آنها نیستی

ایمان داشته باش که من به آنچه که انجام میدهم واقف هستم

به من اعتماد کن نیازی نیست آنچه را که من میبینم تو نیز ببینی من همواره از تو مراقبت میکنم و

و نیازهایت را برآورده خواهم کرد

فقط باید به من اعتماد کنی هرچند که کارهای من بسیار مشکل تر و بزرگتراز توست به نظر می رسد که تو در انجام همین کار ساده هم مشکل زیادی داری

اعتماد کردن چقدر مشکل است ؟

با دیگران مشارکت داشته باش زمانی که تنها دو سال داشتی به تو یاد دادند آنچه را که داری با دیگران تقسیم کنی

این کار را از چه زمانی فراموش کردی ؟

آن قانون همچنان به قوت خود باقی ست

آنچه که داری را با آنان که کمتر از تو خوشبخت هستند سهیم شو

شادی هایت را با آنان که به دلگرمی نیاز دارند تقسیم کن

خنده هایت را با آنهایی که مدتهاست صدای خنده ای نشنیده اند تقسیم کن

اشکهایت را با آنان که گریستن را فراموش کرده اند تقسیم کن

ایمانت را با آنهایی که ایمان ندارند سهیم شو

صبور باش

چنان برنامه ریزی کرده ام که تنها در طول یک دوره زندگی ات تجربه های گوناگون بسیاری داشته باشی

از کودکی رشد کردی و جوان شدی صاحب فرزند شدی بارها شغل خود را عوض کردی حرفه های زیادی یاد گرفتی به جاهای زیادی سفر کردی هزاران نفر را ملاقات کردی

و تجربه های بسیاری اندوختی حال چطور وقتی کاری که من باید انجام دهم کمی بیش از انتظار تو وقت می برد اینگونه بی تابی می کنی

به زمان بندی من ایمان داشته باش چرا که زمان بندی من بی عیب و نقص است

فقط بخاطر اینکه کل جهان را در شش روز آفریده ام همه فکر می کنند من همیشه باید عجله کنم

مهربان باش با دیگران مهربان باش زیرا من آنها را نیز به اندازه تو دوست دارم ممکن است آنها مانند تو لباس نپوشند

یا مانند تو صحبت نکنند

یا به شیوه تو زندگی نکنند

اما با این حال من عاشق همه شما هستم لطف کن تا سعی کنی به خاطر من با آنها مدارا و سازش کنی

من هر کدام از شما را به گونه ای متفاوت آفریدم اگر همه شما مثل هم بودید بسیار خسته کننده میشد

بدانید که من هر یک از این تفاوتهایتان را دوست دارم

عاشق خودتان باشید انقدر که من عاشق شما هستم چطور می توانید خودتان را دوست نداشته باشید ؟

تنها به یک دلیل شما را خلق کردم که به شما عشق بورزم و شما هم به من عشق بورزید

من خدای عشق هستم

مرا دوست داشته باشید همسایه هایتان را دوست داشته باشید اما خودتان را هم دوست بدارید

زمانی که می بینم از دست خودتان عصبانی و خشمگین هستید و امور خوب پیش نمی روند

قلبم به درد می آید

شما برای من خیلی گرانبها و ارزشمند هستید

2. 4 کاربر از پست مفید parvaaz تشکرکرده اند .

zolal (یکشنبه 07 تیر 94), اعجاز عشق (یکشنبه 07 تیر 94), بانوى مهر (یکشنبه 07 تیر 94), باغبان (یکشنبه 07 تیر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)