سلام
همیشه احترام همسرت رو نگه دار ،همسر من هم هر وقت عصبانی میشه به من و خانواده فحش میده و بی احترامی میکنه،منم فقط تحمل میکنم و جواب نمیدم ولی به مرور زمان این کار ها و رفتار ها باعث کم ارزش شدن خودتون میشه ،البته شوهر شما اشتباه بزرگی کرده که اتفاقات داخلی خودتون رو به خانوادش گفته،از الان واسش مشخص کنید اتفاقاتی که توی خونه میافته باید همونجا بمونه و هیچکس نفهمه ،حتی وقتی دعوای شدید هم دارید جلوی بقیه طوری رفتار کند که نفهمن، با اینکار جلوی دخالت بقیه رو گرفتید.
در باره عروسی هم من خودم رو مثال میزنم،من چون پسر بزرگ خانواده بودم همه اصرار داشتن که عروسی بگیرم ولی همسرم زیاد مایل نبود،میگفت بریم آتلیه واسه عکس و بعدشم با پول عروسی یک هفته بریم فرانسه یا اسپانیا تفریح کنیم ،که متاسفانه قبول نکردم،الان که 4 سال گذشته واقعا پشیمونم که چرا حرف همسرم رو گوش نکردم.
همیشه صبور باشید قبل از گفتن هر حرفی فکر کنید.یادتون باشه هر بی احترامی که به خانواده همسرتون میکنید فقط از ارزش خودتون کم میشه.
چند سال پیش یه همکاری داشتم که خیلی آدم آرومی بود،حدود 65 سال داشت ،همیشه بهم میگفت اگه می خوای راحت زندگی کنی از هیچکس و هیچ چیز توقعی نداشته باش،منشا همه اختلافت توقع هست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)