مونای عزیز در مورد مشکل شما چند مطاب به نظرم اومد.
اول اینکه به هر حال شوهرتون انتخاب شماست و شما الان متاهل هستید. در زندگیتون مشکلاتی وجود داره که قابل حل هستن. شاید شما فکر میکنید اگه طلاق بگیرید و دوباره ازدواج کنید فرد ایده ال تری نصیبتون بشه، در صورتی که اصلا چنین چیزی قابل پیش بینی نیست و شما در صورت طلاق فرصت های کمتری برای ازدواج خواهید داشت.
دوم اینکه به نظر میاد شما برای حرف دیگران خیلی اهمیت قایل هستید. اینکه اونا در مورد شما و شوهرتون چه فکری می کنن. مثلا میگن شما از شوهرتون خیل زیباترین. این موردیه که باید در وجود شما رفع بشه.
سوم اینکه همونطور که گفتم، مشکلات شما و شوهرتون قابل حل هستند. مشکل ظاهر شوهرتون به گفته خودتون با باشگاه رفتن حل میشه. من فکر می کنم شما باید اول با تمام وجود برای زندگیتون و حل مشکلاتش تلاش کنید. اگه نتیجه نگرفتید، اون موقع به شیوه صحیح و از راه بررسی سود و زیان ادامه زندگی و طلاق تصمیم گیری کنید.
سعی کنید در لحظات خوبی که با همسرتون دارید( منظور در شرایط مناسب)، با شوهرتون صحبت کنید، بدون تحقیر کردن و با زبانی خوش. بهش در مورد خواسته هاتون بگید و اینکه انجام اونها توسط ایشون چقدر برای شما اهمیت داره. میتونید خواسته هاتون رو اولویت بندی کنید و بر اساس اولویت با ایشون در مورد یکی از خواسته ها حرف بزنید و برای انجام اون از شوهرتون درخواست کنید. در صورت انجام، مورد بعدی را پیگیری کنید.
به من بگید که چی شده که شوهرتون میخواد به دنبال درمان جنسی خودش بره؟ چون میگفتید نمیره.

علاقه مندی ها (Bookmarks)