مطلقاً بی خیالش شو. هم به نفع خودته هم به نفع اون پسر.
با توجه به محاسنی که در مورد اقا پسر گفتی ، کیس های زیادی برای ازدواج با همچین پسری وجود دارند.
ببین من قد خودم 174 . ولی اون محاسنی که برای اقا پسر بر شمردی من خیلیاشو ندارم ،ولی با همین وجود اگر برم جایی خواستگاریه دختری که هم تراز خودم باشه ، ولی مثل شما با قد من مشکلی داشته باشه و حالا به هر دلیلی بیاد با وجود اینکه خیلی با قد من مشکلی داره ، با هام ازدواج کنه و بعد من بفهمم عدم رضایت این دختر از قد من اثار منفی تو زندگیمون گذاشته ، اولاً در جا طلاقش میدم چون زندگی به هر قیمتی و نمیخام و حاضرم تمام عمرم مجرد باشم ، ثانیاً اون دخترو حلالش نمیکنم که اگاهانه با این که میدونست از اول با قد من خیلی مشکل داره و خودش میتونسته من و رد کنه ، بازم به هر دلیل یا به خاطر سنش یا فشار اطرافیان با من ازدواج کرد ولی کم کم همین گرایشش به افراد قد بلند حلاوتو از زندگیم گرفته.
اگر دختری که در بالا برات مثال زدم زمان خواستگاری بیاد و به من رک و رو راست بگه اقا نمیتونم با شما ازدواج کنم چون دنبال شوهر قد بلندی هستم و اگر با هات ازدواج کنم بعد نمیتونم جلوی مقایسه کردنم و بگیرم و جوابم منفیه ، بخدا روز اول شاید ناراحت میشدم ولی بعدش میگفتم خدا پدر مادر دختر و بیامرزه که نه من و بدبخت کرد نه خودشو.
ببخشید اینطور میگم ولی رسماً جواب منفی و بده و خودتو از یک عمر تشویش ذهنی که بعداً شاید درگیرش بشی نجات بده. انشاا.... که به فردی مطابق معیار هاتون برسید.
ضمناً اون پسر با چیزایی که شما ازش گفتید اگر 10 جا بره خواستگاری 7 جا جواب بله رو میگیره یعنی شرایطش طبق گفته های شما مثل اینکه خوبه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)