به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 62

Threaded View

Banned
    آخرین بازدید
    جمعه 15 شهریور 98 [ 10:41]
    سطح
    46
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    12

تشکرشده 247 در 126 پست

Array
    این که بهش گفتی در گذشته زیاد اشتباه داشتم, تا همینجا گفتنش بسه. بیشتر از این رو این مورد تاکید کنی, جسور میشه و حالت تهاجمی میگیره. این ذات آدمی هستش و خود من هم یکی زیاد جلوم کرنش کنه ممکنه حالت تهاجمی بگیرم. یعنی پررو بشم و همون رو تبدیل کنم به چماق و بزنم تو سر طرف! پس سعی کن آخرین باری باشه که بابت گذشته عذرخواهی کردی. 1 بار عذرخواهی کافیه بیشتر بشه جالب نیست.

نکته بعدی این که مطمئنی میره تو گروه?. ببین منم چنتا گروهی که تو تلگرام عضوم اوج شلوغ بازی و پست گذاشتنش تا 1 2 هست. دیگه 4 5 ملت خوابن معمولا 2 به بعد کسی پست نمیزاره. احتمالا با یه فرد خاصی تو اون ساعت چت میکنه. دلیلشو در ادامه میمبگم.

"انصاف نیست کسی رو که دوست نداری هر روز ببینی ولی کسی رو که دوست نداری نتونی ببینیش"

نمیخوام دلتو خالی کنم ولی این اس منو برد به پارسال. یه خانومی تو فیسبوک متاسفانه شیفته من شده بود. منم بدم نیومد. ولی یهو فهمیدم شوهر داره کاتش کردم. قبل از این که رابطه شروع بشه کاتش کردم. یه بار چنین پیامی تو فیس گذاشته بود برام که شوهرمو که دوسش ندارم هر روز جلو چشممه ولی تورو که دوست دارم حتی شمارتو ندارم صداتو بشنوم!

این اس رو جدی بگیر. و حتما زنگ بزن به اون شماره. حتما زنگ بزن. یا رومی روم یا زنگی زنگ. اگه مرد باشه که اعتمادت به شوهرت بیشتر میشه و اگه نباشه دلیل این 4 صب بیدار شدنا کاملا معلوم میشه. از این برزخ بیرون میای.

خبر زنک زدنتو و نتیجه مخاطب اون اس رو به مام بگو. یکم اوضاع عیرنرماله انگار. این مورد رو سهل انگاری نکن و حتما زنگ بزن

- - - Updated - - -

یه فکری هم اومد تو سرم. اگه میترسی یا توانشو نداری به اون شماره بزنگی, شمارشو بفرست به ایمیل من , من بزنگم. Bahman.soshiant@gmail.com
    البته خودت بزنی از این بابت که با گوشای خودت صدارو میشنوی و از بلاتکلیفی در میای خیلی بهتره. با این حال احتمالا ترس و دلهره جلوتو بگیره.

به هر حال تکلیف این که اس داده روشن بشه کیه, توام از این وضع برزخ مانندی که توش گیر کردی خلاص میشی

2. 2 کاربر از پست مفید سوشیانت تشکرکرده اند .

رنگین (شنبه 23 خرداد 94), عاشق خانواده (شنبه 23 خرداد 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)