اینکه شما استقلال داری خوبه...ولی استقلال داشتنت نباید طوری باشه ک اقا حس کنه دیگه نیازی بهش نداری!!!وابستگی مال داشته باش به اقا،گاهی ازش پول بگییرررر...اینکه شما میگی من سرمایش رو جور میکنم(واسه مغازه یا هر چیز دیگری)خب این واسه ی اقا خوشایند نیس،بکو منم یکم پس انداز دارم کمکت میکنم بعدا باز بهم پس میدی،حتما بکو ک بعدا وقتی داشتی بهم پس میدیزنونگی رو شما خودت بهتر بلدی فقط خودت رو باور داشته باش،واسه خودت ارزش قایل شو،به خودت زیاد برس البته به لحاظ مرتب و تمیز بودن نه تیپ جلف...حرف هایی بهش بزن ک به هیچکس نگفتی بزار بهت اعتماد کنه،هر چیزی رو هم بهش نگو...
از همه مهمتر کارایی رو انجام بده ک بدونه توذهنته،به یادشی و بهش فکر میکنی،این حس روبهش القا کن ک اوتکیه گاهته،بهش دلگرمی...وقتی کنارشی از چیزی نمیترسی،نگران چیزی نیستی،وقتی کنارشی این حس رو اری ک هیچ مشکلی نداری،همه مشکلات برات قابل حل هستن...اونوقت میبینی چجور وابسته ات میشه و بیش از پیش دوستت خواهد داشت.
البته من خودم مجردم و این نظرشخصیمه...
امیدوارم نظراتم برات مثمرثمر واقع شه.

زنونگی رو شما خودت بهتر بلدی فقط خودت رو باور داشته باش،واسه خودت ارزش قایل شو،به خودت زیاد برس البته به لحاظ مرتب و تمیز بودن نه تیپ جلف...حرف هایی بهش بزن ک به هیچکس نگفتی بزار بهت اعتماد کنه،هر چیزی رو هم بهش نگو...

علاقه مندی ها (Bookmarks)