به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 66

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 15 اسفند 95 [ 04:23]
    سطح
    29
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    55

تشکرشده 86 در 28 پست

Array
    به نام خدا
    خانم blue friend هستم دیگه آواتارم یه کوچولو دخترونه بودها.

خانم 4z باز که جواب سوالاتمو ندادید. شما چرا به روی خودتون نمیارید که ازتون سوالی پرسیده شده؟
    خانم محترم این آخرین پستی هستش که من توی تاپیک شما قرار میدم. چون خوش ندارم یک کار رو چندبار تکرار کنم.
    فقط میدونم شما نقشتون رو خیلی خوب ایفا میکنید و به همین خاطر تا زمانی که خودتون بخواید این روال ادامه پیدا میکنه. کسی که اونقدر به رفتارش آگاه هست که میگه من تحت فشار عصبی بودم، شیدا چرا اینطور حرف زد؟ مطمینا حالش اونقدر خوب بوده که بین شرایط خودش و دیگری تفاوتی قایل شده و به خاطر شرایطش به خودش حق بده.
    پست قبلی،حرفهایی که باید میگفتم رو گفتم. و همه دوستان هم به نوبه خودشون شما رو راهنمایی کردن. کاش همون یکی دو نفر که پستهاشون در جهت تایید شما بود، با دقت و تمرکز بیشتری پست میزاشتن که الان شما تمام رشته های مارو پنبه نکنی. هرچند من به اون عزیزان هیچ ایرادی نمیبینم و صمیمانه ازشون معذرت میخوام اگر حرفم باعث ناراحتیشون شد. قصد من بی احترامی به هیچ کسی نیست.
    اولین پستی که شما از تاپیک اولتون گذاشتید، من هم مثل شما با نام کاربریم وارد شده بودم. به آخرین بازدید من توجهی نشون ندید. چون زمانی از اکانتم استفاده میکنم که بخوام پاسخی بدم. الان سال هشتم هست که استفاده از تالار همدردی، جزیی از کارهای من شده. پس تصور نکن من تاپیکهاتو نخوندم.
    در مورد چیزی که به توهین ازش یاد کردی تصریح کنم که مثالی هست که میگه: نگو تا نشنوی، گفتی... شنیدی
    در تمام کارها این روال وجود داره که اول کار خوب برخورد بشه با فرد مقابل. و رفتارهای بعد، متناسب با رفتار خودت تغیر کرده. حتی در امر به معروف و نهی از منکر، اگر فرد حاضر به پذیرش نشه به برخورد توصیه شده. از اول که همه باهاتون نرم و خوب و مشفقانه برخورد کردن ولی شما متوجه نشدید و عملا بچه ها رو وارد این فرآیند کردید. ساناز اگه کسی نظر مخالفش رو اعلام نکنه و تو رو متوجه اشتباهاتت نکنه، آیا میتونی بفهمی کجای کارت ایراد داره؟ اگه همه بیان اینجا و تاییدت کنن، تو خودت رو محق میدونی بر این مساله و حاضر نمیشدی که از مواضعت کوتاه بیای.
    **** چرا حاضر به پذیرش این نکته نیستی که همه اینها به خاطر خودته و هیچ نفع و ضرری از این مسیله به سایرین نمیرسه؟***
    *** چرا فکر میکنی اگر تایید بشی، مشکلاتت حل میشه؟***
    خانم محترم، از اولش کسی نه با شما تند صحبت کرد و نه توهینی کرد. شما اینقدر قضیه رو پیچوندی و پیچوندی و پیچوندی که خودتم نفهمیدی چی شد. فقط داری مقابله به مثل میکنی که مبادا کسی بی جواب بمونه.
    توی تاپیک اول، نادیا بهت چی گفت؟
    همین فرشته مهربان که با این لحن باهاش حرف میزنی، بهت چی گفت؟
    خوبه که پستها رو نمیشه بدون اجازه حذف کرد یا ویرایش و میشه بعدا بهشون استناد کرد.
    اینقدر نگو همیاری همیاری، اگه خیلی از اینجا شاکی هستی و اگه اونقدر در همیاری باهات خوب برخورد شده، پس چرا چسبیدی به اینجا؟ خوبه که قبلا در مورد چسبیدن به چیزی بچه ها بهت توصیه هایی داده بودن. خوبه که دوست خوبم پستهای آقای عزیزی رو بالا واستون قرار دادن. ایشون صراحتا قید کردن که هر زمان آماده تغیر بودید،بهتون همیاری میرسونن. خب چطور دیگه باید بهت بفهمون؟
    شما فقط یک هدف دارید. ** فقط میخواید که کاری کنید تا همه طرف شما رو بگیرن و بهتون حق بدن**. لطفا انکار نکنید. شاهد حرف من همین دو دسته ای هست که ایجاد کردید. یک دسته آقای عزیزی و باغبان و اعجاز عشق و دوستانی که میگی تاپیکهاتون رو خوندن و اخیرت هم دختر جوان رو وارد دسته کردید. دسته دوم هم فرشته مهربان و شیدا. شمیم و الان هم که من.
    هیچ کس توی زندگی تو نمیمونه جز خودت، اینجا همه مجازی هستن ولی رفتارها بر اساس داشته های درونی و کمالات اون فرد هست. پس سعی کن حداقل برای یک نیم روز هم که شده، پستی رو نزار و تلاش نکن همه رو به چالش بکشی.
    تاپیکتو قفل کن، خودت رو رها کن، گذشته رها کن. پست نزار دیگه، روی هدفی که نمیدونی دقیقا چی هست اینقدر پافشاری نکن.
    اگه حوصلم میشد خط به خط تاپیکهات رو برات مینوشتم و بهت نشون میدادم دلیل رفتار بچه ها چیه. ولی این کاریه که خودت باید انجام بدی.
    امیدوارم موفق بشی.
    من و تو، آبروی مونده-ی باغیم و بارآور

من و تو، باغ آفت دیده-ایم اما بهارآور

چنان از ناامیدی-های هم امید میسازیم

که از یک شمع باورمرده صد خورشید میسازیم

2. 3 کاربر از پست مفید Blue friend تشکرکرده اند .

zzzz (جمعه 15 خرداد 94), اعجاز عشق (شنبه 16 خرداد 94), شیدا. (جمعه 15 خرداد 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)