به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 66
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 02 [ 23:36]
    سطح
    79
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    700

تشکرشده 557 در 227 پست

Array
    شمیم بهار من پشیمون نیستم حرف تو دهنم نزار
    من فقط اونو دوس داشتم اگه صدبارم بگه بازم میگم نه
    اره به خیلیاپیشنهادمیشه و رد میکنن
    اما این دلیل نمیشه اون دختراییکه رد میکنن پاک باشن حتما از اون پسره خوشش نیومده دلش نخواسته باهاش رابطه داشته باشه طبق گفته شیدا ...
    ادم با ادم فرق داره احساسات ، شخصیت،اخلاق ... دختراییکه ردمیکنن پیشنهادو شاید براشون عادی بوده ،شاید احساسی به پسره نداشتن، شاید چنتا دیگه تواب نمک گذاشتن میگن این نشد میرم سراغ بعدی ، پس این همه فساد ازکجا درومده ؟من نمیگم فقط من اینکارو کردم میگم واسم تصمیم گیری تو اون شرایط سخت بود ببینید مثال میزنم
    یبار یه دانشجوی داروسازی جلوم داش گریه میکرد تو نمازخونه دانشکدمون هی عکس پسررو نگامیکرد بادوستش حرف میزد میگفت دوس پسرش گفته باهم باید رابطه داشته باشیم و اونم گفت میخوام بهش فکرکنم که برم یانه من به اون دختره نگا میکردم تو دلم گفتم چقداین دختره خره ،خنگه ،بی اعتمادبنفسه،عزت نفس نداره اه اه حالم از دختره بهم خورد واس اون پسر بی ارزش اشک ریخت همینجور داشتم میگفتم که یدفه بخودم اومدم دیدم ساناز بخودت نگاکن اونموقع باسامان دوماه بود کات کرده بودمو توفکرش بودم گفتم خودمو یکی باید نصیحت کنه ب خودم گفتم چرا لالایی بلدی خوابت نمیبره از خودم بدم اومد اما بازم ب کارام ادامه میدادم ینی بهش فکرمیکردم، گریه میکردم ،عکساشونگا میکردم اویزونش بودم سمجش بودم واقعا جذبش شده بودم
    حالا اینارو گفتم بدونید اگه یکی یه تایپیک مثل من باعنوان من بازکنه خودم اولین نفر میرم به دختره بدوبیراه میگم
    مگه شماهاتو دل منید؟ مگه قدرت تحمل من مثل قدرت تحمل شماهاس؟حتی بر اثر کردن یه دارو فاکتورهای سن،ژنتیک،جنس،متابولیسم دخیلا
    چطورانتظار دارید من که شرایط بزرگ شدنم ، تربیت ،همه حتی ژنتیکم فرق داره مثل ماها بگم اکی رفت بیخیال
    من تا سن18سالگی اصن ازخونه بیرون نمیومدم تادم پاساژ میرفتم حتی کارای بانکی ثبت نام دانشگاه و کمکم میکردن
    من نمیخوام مثل دخترای باز بگردم اگه میخواستم میگفتم خب من یمدت پیش سامان محجبه بودم نخواست حالا بزار یجوردیگه تیپ بزنم شاید نظرش عوض شه
    شیدا ینی چی که میگی اون دوس نداشت بهت دس بزنه؟چرا نمیگی نمیخواس پاکیمو خراب کنه؟ چطور دوس داش به بدن دوستم دس بزنه ؟درحالیکه من از دوستم هم خوش اندام تر هم زیباترم
    ینی اگه اون بمن دس میزد منو دوس داشت؟ینی داری اینو میگی دیگه
    پسرا براشون مهم نیست کی خوکشکله کی زشته کی لاغره کی چاقه فقط به نیازشون فکرمیکنن البته اون پسراییومیگم که مثل سامان الافن و ب فکر ازدواج نیستن
    راستی خانم من میدونم نمیتونم باهات بحث کنم چون ممکنه ازچت باکس محرومم کنی خخخخ بلاخره دیگه تازه شایدم الانم محروم شده باشم
    بچها باغبان عزیزم اعجازعشق مهربونم مرسی که درکم کردید
    من ازحرفای بچهاناراحت نشدم
    نمیدونم چرا دوس دارم باهمه بحث کنم :( دست خودم نیست زده مخمو ازکار انداخته

2. کاربر روبرو از پست مفید zzzz تشکرکرده است .

اعجاز عشق (پنجشنبه 14 خرداد 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 22 تیر 94 [ 22:58]
    سطح
    78
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 69.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    4,357

تشکرشده 4,467 در 859 پست

Array
    توی دو ماه اخیر هشت تا تاپیک زدی، چارتاش بلاک شدن،
    احتمالا تاپیک فعلی هم پنجمیش خواهد بود.

اصرار زیاد بر چیزی، سماجت و بحث و جدل با دیگران، ویژگی های دفع کننده است.
    برعکس، رها کردن، گذشتن و گذشت کردن، جذب کننده است.
    آرامش داشتن جذب کننده است.

ما همه اینجاییم که مشکل شما حل بشه، اگر اینو بدونی کمتر خودت رو درگیر بحث کردن با دیگران میکنی.
    مشکلاتت رو با شماره بنویس و قبل از اینکه چیزی بنویسی، حسابی در موردش فکر کن.
    هرچقدر شفاف تر و بی حاشیه تر بنویسی، بیشتر می تونی به حل مشکلت نزدیک بشی.

وقتی تو نیستی
    نه هست های ما
    چونانکه بایدند
    نه بایدها . . .

هر روز بی تو
    روز مباداست!

4. 4 کاربر از پست مفید meysamm تشکرکرده اند .

Blue friend (جمعه 15 خرداد 94), اقای نجار (پنجشنبه 14 خرداد 94), اعجاز عشق (شنبه 16 خرداد 94), شیدا. (جمعه 15 خرداد 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 آذر 03 [ 14:58]
    سطح
    68
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 47
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    392

تشکرشده 345 در 144 پست

Array
    به نقل از تالار همیاری:

دقت کنید: اعتماد به نفس، غرور و خودپسندی، خودخواهی، حسادت، عزّت نفس و مفاهیمی از این دست، با هم تفاوت های مهمی دارند.

اعتماد به نفس، یعنی باور شما نسبت به قابلیت ها، توانایی ها، و نیروهای درونی برای انجام کارها

تمسخر دیگران، ناراحتی از موفقیت بقیه، انکار پیشرفت سایرین، لذت بردن از تحقیر افراد و ...، ارتباطی به
    اعتماد به نفس
    ندارند؛ ارتباطی به عزّت نفس هم ندارند.

اون موقع که خود رو دست کم می گرفتید، به این خاطر بود که عزت نفس نداشتید، چون ارزش خودتون رو در زیبایی ظاهری تعریف کرده بودید، و چون قضاوت تون از زیبایی ظاهری خودتون منفی بود(از دید خودتون)، درگیر افکار منفی می شدید و خود رو کم در نظر می گرفتید.

اکنون که خود رو بالاتر از بقیه می بینید و می دانید، و از موفقیت دیگران ناراحت می شوید، میتونه ناشی از حسادت، خودکم بینی، رقابت و مقایسه های منفی، کمال گرایی منفی، و ... باشد.

اگر دید خود رو وسیع کنید، متوجه خواهید شد که هیچ دلیلی وجود نداره که کسی اجبار داشته باشه که عاشق خصوصیات ما بشه. هر انسانی ویژگی های منحصر به فردی رو داره، و میتونه با شناسایی نقاط مثبت و منفی خود، در جهت تقویت صفات و ویژگی های رفتاری مثبت، و کاهش یا حذف ویژگی های منفی حرکت کنه. در انتخاب همسر، ممکنه شما دیدتون این باشه که طرف مقابل من باید فلان مدرک، فلان شغل، فلان پایگاه اجتماعی، فلان
    خانواده
    و ... رو داشته باشه. ممکنه فرد دیگری موارد دیگری براش اهمیت داشته باشه. پس، ذهن خودتون رو وسیع تر کنید.

شما نیاز هست راجع به کمالگرایی، و حسادت تون نسبت به موفقیت دیگران، تغییراتی در خودتون ایجاد کنید.

همچنین دیدگاه تون رو راجع به ذهنیت های دیگران عوض کنید. آنچه شما فکر می کنید(مثلا اینکه یم پسر باید از فلان ویژگی ها خوشش بیاید)، لزوما مساوی نیست با آنچه دیگران فکر می کنند. هر کسی می تواند دیدگاه های خود را داشته باشد، بنابراین، ذهن خود رو از این قضاوت ها رها کنید تا رها بشید.
    صحبت های دوستان به شما کمک کرده که به میزانی از خودآگاهی دست پیدا کنید و این زمینه ای است برای برطرف کردن مشکل شما

پیشاپیش اگر حرفهایم منجر به دلخوری تان شد، عذرخواهی می کنم. هدف من دادن آگاهی به شما جهت حل مساله است.

نوشتید که فرض بگیریم ملاک شما زیبایی است. بسیارخوب

نکته جالب این رابطه دقیقا در زیبایی نهفته است.

زیبایی ایشان شما رو شیفته خود کرده

شما به خاطر رسیدن به زیبایی اش و به خاطر اینکه شما را زیبا ببیند، حاضرید:

هر نوع عمل جراحی را انجام دهید.
    از او کتک بخورید.
    او فقط با شما
    ازدواج
    کند، و با هر کس خواست روابط فرازناشویی برقرار کند.
    اگر ایشان با کسی
    ازدواج
    کرد، آرزوی مرگ آن فرد را می کنید.
    کنیزی او و
    خانواده
    اش را بکنید.
    با او
    ازدواج
    کنید، حتی اگر منجر به طلاق و
    افسردگی
    تان شود.
    مدرک تحصیلی تون رو بدید.
    از آرزوهاتون چشم پوشی کنید..

همه اینها رو بدید، فقط به شرطی که او رو(شاید فقط زیبایی او رو) داشته باشید.

می دانید چرا؟

چون زیبایی برایتان صرفا معنای زیبایی ظاهری را پیدا کرده و درست به همین دلیل، زشتی های آشکار او و زیبایی های حقیقی خود را نیز نمی توانید ببینید.

او رفتار زشتی دارد، چون به خود اجازه می دهد به هر دختر نامحرمی دست بزند و تماس جنسی با او برقرار کند؛ شما اینها را زشت نمی بینید، چون زیبایی برایتان در این معنا تعریف نشده
    او نیّات زشتی دارد، چون می خواهد شما را درگیر رابطه کند، و با دانستن اینکه شیفته او هستید، بین سکس با او و جدایی یکی را انتخاب کنید(اگر شما دختر باحیایی نبودید، اگر خویشتن داری نمی کردید، چه می شد؟)
    او در نهایت زشتی و بی شرمی، در نخستین دیدارش با دوست شما، او را لمس می کند، و دیدش به زن همین است و دیدش به زندگی فقط کسب لذت است، اما شما اینها را زشت نمی بینید، چون زیبایی را فقط در قیافه تعریف کرده اید.

دقیقا او هم مشکل شما را دارد.

او با دوست شما یا برخی دختران دیگر تماس جنسی برقرار می کند، چون با دیدن زیبایی شان تحریک می شود.
    او به شما پیشنهاد می دهد بین سکس و جدایی یکی را انتخاب کنید؛ اما در واقع انتخاب شما بین جدایی خشک و خالی، و جدایی همراه با سکس است. در هر حال او جدا می شود، و فقط فرقش این است که شما را هم آسیب زده می کند و لذتش را هم می برد، و شما می مانید و ...
    او به شما دست نمیزند، چون به لحاظ جنسی او را کمتر تحریک می کنید، و نیز چون می داند ممکن است با این شیوه بتواند به خواسته اش دست یابد و شما رو بیش از پیش شیفته خود کند.

شما نقاط قوتی دارید و نقاط ضعفی

شما دختری محجبه و تحصیلکرده هستید، خویشتن دار و با حیا هستید.
    اما در عین حال باید روی برخی دیدگاه های خود کار کنید.

زیبایی را باید گسترده تر از اینها درک کرد.

تصور می کنید زیبایی یوسف صدیق(ع) به چهره اش بود که باعث شد زنان مصری دستان خود را با دیدنش ببُرند؟

نه

زیبایی یوسف(ع) به تقوای کم نظیرش بود که با وجودی که می توانست هر نوع بهره برداری از زیبایی ظاهری اش بکند، حاضر نشد عفت و پاکی و طهارت نفس را به لذتی زودگذر بفروشد. زیبایی یوسف(ع) به این بود که حاضر شد سالهای سال زندان را تحمل کند، اما طهارتش را از دست ندهد. زیبایی یوسف(ع) به این بود که حاضر نشد از زیبایی ظاهری که خدا به او داده بود، ذره ای در حق خود یا حق دیگران جفا کند و سوء استفاده کند.

زیبایی حضرت ابوالفضل(ع) به قد بلند، و اندام رشید، و چهره دلربایش نبود. زیبایی او، به احترام گذاشتنش به امام زمانش(ع) بود. زیبایی او به وفاداری بی نظیرش بود زمانی که لب تشنه حاضر نشد قطره ای آب بخورد، اما امامش و فرزندان منتظر در خیمه گاه را تشنه ببیند. زیبایی او به ولایت پذیری اش بود...

اینهاست که زیباست و می ماند.

این زیبایی است که انسان ساز است. این زیبایی است که ما را به تحسین وا می دارد. این زیبایی است که ارزش دارد...

وگرنه زیبایی ظاهری که فقط وسیله هوسرانی عده ای شود، و باعث شود عده ای به ورطه گناه بیفتند، خیانت به همسرانشان بکنند،
    خانواده
    هایی را از هم بپاشند، و بالاتر از همه نافرمانی خدا را بکنند، عین زشتی و پلیدی است.

ممکن است شما زیبایی های زیادی داشته باشید ولی آنها را ندیده باشید. زیبایی شما به حیای شماست وقتی که کسی که شیفته اش هستید از شما سکس می خواهد، و شما به خاطر خدا تقوا را انتخاب می کنید. زیبایی شما در این است که معتقدید زن و شوهر هستند که جلوی هم بی حیا، ولی جلوی نامحرمان با حیا هستند.

این زیبایی های درونی خود را ببینید و آنها را رشد دهید. اینهاست که می ماند.

شاید ایشان شما را به لحاظ ظاهری زیبا نداند، خب نداند، به درک. کسی که اگر شما را زیبا هم میدید، فقط می خواست لذت جنسی ببرد، همان بهتر که شما را زیبا نمی بیند.

ممکن است خیلی ها پیدا شوند که شما را زیبا ببینند، هم زیبایی ظاهرتان را بپسندند و هم زیبایی درونتان را. آنها ارزشمندتر نیستند؟

اما ایشان حیای زیبای شما را که عین جمال است، زشت می بیند، چون دیدگانش را زشت کرده

عشق را برایتان بد معنا کرده اند.

شما اول خود را دوست بدارید، برای خود ارزش قائل شوید، خود را بشناسید، آنگاه خواهید دانست که ارزش وجودی تان تا کجاست. ارزش وجودی شما به عنوان یک انسان، تا این حد است که مسجود ملائک شوید، نه سجده کننده انسانی که غرق در زشتی و پلیدی شده. ارزش وجودی شما تا این حد است که خدا بگوید من بنی آدم را کرامت بخشیدم. ارزش وجودی شا تا این حد است که جانشینی خدا بر روی زمین را عهده دار شوید.

نوشته بودید که او حق زندگی دارد و شما باید او را آدم کنید. بله او حق زندگی دارد، او حق دارد آدم شود. اما آیا اینکه شما بخواهید به زور او را آدم کنید، ارزشی دارد؟

پس اختیار انسان نقشش در زندگی چیست؟

او یک گام بردارد، شما ده گام بردارید؛ نه اینکه او ده گام پس برود، و شما صد گام دیگر هم همراهش پس بروید!

ایشان به قیمت نابود شدن زندگی شما، و احیانا نابود کردن چندین زندگی دیگر باید آدم شود، چون حق دارد آدم شود؟!

نوشتید که: قانون طبیعته به هرکی زیادی محبت کنی طرفش بری شک میکنه ولی اگه بیمحلش کنی میاد سمتت.

قوانین انسانی انقدر ساده نیستند.

انسان پیچیده ترین موجود خلقت است. تصور نکنید اگر مثلا او را پس میزدید، لزوما مجذوب شما و عاشقتان می شد.

اگر به همین سادگی بود که همه چیز از قبل معلوم بود.

از نظر من، شما یک تغییر نگرش بزرگ را نیاز دارید. نگرشی که بتواند دیدتان را وسیع کند، نگرشی که بتواند حقایق زندگی را برایتان روشن کند، نگرشی که ارزشمندی مقام والای انسان را درک کند.

خدا را شکر کنید که به شما این توان را داد که خود را در برابر کسی که شیفته اش شده بودید، حفظ کنید.

هرگاه احساس کردید برای تغییر آماده اید، دوستان
    همیاری
    تان خواهند کرد، ان شاء الله

6. 3 کاربر از پست مفید من می دونم تشکرکرده اند .

Blue friend (جمعه 15 خرداد 94), zzzz (پنجشنبه 14 خرداد 94), اعجاز عشق (شنبه 16 خرداد 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 15 اسفند 95 [ 04:23]
    سطح
    29
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 139
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    55

تشکرشده 86 در 28 پست

Array
    خانوم
    من از شما سه سوال ساده پرسیدم. چرا به سوالاتم جواب ندادید؟ اون سوالات به نظر شاید ساده بودن، ولی جوابی که بهشون میدی مطمینا در شناخت خودت و مشکلت خیلی بهت کمک میکنه.
    امیدوارم هر چه زودتر این تاپیک قفل بشه. به دلیل اینکه از مسیر اصلی خودش خارج شده و حالت چت گونه پیدا کرده. و نه تنها در راستای کمک به شما نیست بلکه آسیب بیشتری به شما میزنه. چون به شدت درصدد تقویت حالت دفاعی و پرخاشگری خودتون هستید. فقط میاید یه متن بلند بالا و خسته کننده میزارید و تمام تلاشتون برای اثبات نظریه خودتون هست.
    کابر گرامی، هیچ کدوم از دوستان خوبم با شما مشکلی ندارن و اگر میان و حرفی میزنن صرفا برای کمک به شماست. وگرنه در نهایت شما میمونید و حوضتون.
    پس لطفا دست از این کل کل بچگانه بردارید. هیج کدوم از ما نمیخوایم که مشکل شما پیچیده تر بشه ولی شما هی گره رو گره میزنی و مدام میای یه پست تهاجمی رو پست قبلی میزاری.
    از فرصتی که در اختیارت هست نهایت استفاده رو ببر. از نظرات مفید دوستان استفاده کن. اگر چیزی بهت میگن که خلاف میلته، با سعه صدر بپذیر و گوش بده و ازشون بخواه راهنماییت کن تا مشکلت رو حل کنی. وگرنه تشدید میشه و تثبیت.
    چرا فکر میکنی اگه مثلا بهت بگن عزت نفست پایینه، ایراد داره. یا وقتی میگن پرخاشگری میکنی، چه ایرادی داری. همه دوستان که یک مشکل رو به صورت مشترک ندارن. یکی اشتباه میگه، بقیه هم اشتباه میگن؟ خودت نگاه کن، ببین چندتا از دوستان دارن یک حرف واحد رو تکرار میکنن. این یعنی حتما یه چیزی هست که خودت نمیدونی و نمیبینی و بقیه میبینن.
    به جای کل کل و اصراری که در بی جواب نذاشتن دوستان داری، روی خودت تمرکز کن و سعی کن بفهمی مشکل کجاست. وقتی کسی بهت انتقاد میکنه، در قبالش ازش انتفاد نکن، نقاط منفی خودش رو بهش یادآور نشو و از خودت نرون افراد رو. شاید یک نفر کاری رو انجام نده، ولی به تو توصیه کنه که انجامش بدی چون کار خوبیه. تو در جوابش سریع برجکش رو نزن که چرا اینطوری گفتی وقتی خودت عمل نمیکنی. تو ببین اگه کار خوبیه، انجامش بده.
    شمیم بهار راهنماییت کرده، حتی اگه خودش کار اشتباهی انجام داده، تو نباید به خاطر اون کار بهش کنایه بزنی. تو ببین چه راهکاری بهت داده.
    یا وقتی شیدا بهت میگه با چادر یا بی چادر واسه خدا فرقی نداره، تو از حرفش یه قصه جدید نساز. و خیلی از دوستان دیگه.
    الان تو تحصیلکرده ای و خودت از محاسنت زیاد میگی. همه حرفات قبول. اما شمشیرت رو زمین بزار تا باورمون بشه.
    رها کن این تاپیک رو. دیگه تاپیک نزن. فقط خودت رو توی یه معضل جدید فرو میبری. صبور باش. هی تند و تند تاپیک نزن. حداقل از یه تاپیکت نتیجه بگیر. تاپیکهای پی در پی فقط حالت آشفتگی تو رو تشدید میکنه. مخصوصا که الان خودت نمیدونی دنبال چی هستی. فقط میدونی یه چیزیت هست ولی دقیقا نمیدونی چی، و چطور میخوای بهش رسیدگی کنی.
    همه اینا رو گفتم که متوجه بشی افرادی که به تاپیکت سر میزنن میخوان که بهت کمک کنن و کسی خوشحال نمیشه از این وضعیت. پس محترمانه تر برخورد کن. چون رفتار احترام آمیز تو این تنش رو از بین میبره و باعث میشه تاپیکت در مسیر خودش جلو بره و تو به نتیجه برسی. البته در تمامی موارد زندگیت این راه رو انتخاب کن.
    جواب دادن دوستان باعث جلو رفتن تاپیک میشه. پس بهشون احترام بزار.
    با اینکه عضو کوچکی از این خانواده بزرگ هستم و عزیزان تجربشون از من خیلی بیشتره، ازشون خواهش میکنم که تا جای ممکن پستهایی که حالت جوابیه داره و باعث تشنج جو میشه رو قرار ندن. شاید وقتی خانوم جوابی نگیرن آرومتر بشن و فرصت کنن که کمی تامل کنن. و یا حداقل آشفتگیشون بیشتر نمیشه.
    الان ایشون مثل آتیش زیر خاکستره که با هر پستی که در جهت تاییدش نباشه، دوباره گر میگیره. پس بیاید حداقل خودمون راه کج شدن مسیر رو مسدود کنیم، شاید این کمکمون موثرتر و کارآمدتر از پاسخهامون باشه. گاهی رفتار دزست همون چیزیه که فکر میکنیم نادرسته. البته در موارد کاملا نادری.
    قصد بی احترامی به عزیزان و پیشکسوتان و صاحب تاپیک رو نداشتم.
    آرزومتد موفقیت همه دوستان هستم.

- - - Updated - - -

در پایان خاطر نشان کنم که:هرگاه احساس کردید برای تغییر آماده اید، دوستان
    **همدردی** یاریتان خواهند کرد، ان شاء الله
    من و تو، آبروی مونده-ی باغیم و بارآور

من و تو، باغ آفت دیده-ایم اما بهارآور

چنان از ناامیدی-های هم امید میسازیم

که از یک شمع باورمرده صد خورشید میسازیم
    ویرایش توسط Blue friend : جمعه 15 خرداد 94 در ساعت 02:33

8. 4 کاربر از پست مفید Blue friend تشکرکرده اند .

tanhaeii (جمعه 15 خرداد 94), zzzz (جمعه 15 خرداد 94), اعجاز عشق (شنبه 16 خرداد 94), شیدا. (جمعه 15 خرداد 94)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array
    سلام خانم zzzz

کسی که نظر می زاره ....لطف میکنه . و این نظر ها خیلی با ارزشه ....خیلی .

از این به بعد لطف می کنی یه کار انجام بدی : (ببخشید )

اگر هر کس نظرش با شما مخالف بود یا باب میل شما نبود ....یه گل رز بهش هدیه بده مثل .................

و اگر موافق بود - دوست داشتی تشکر کن .

درد و دلت را هدفمند بیان کن ............زودتر به نتیجه می رسی .

من آرامش را از کلمات می فهمم .............نوشته بالای شما پیشرفت زیادی داشته ...............

در بعضی از پست ها در این تایپیک من از شما تشکر کردم ....بنا بر دلایلی ........بعضی از آنها را حذف میکنم .....ببخشید . ( از رموز باغبانیست - ناراحت نشو )

به کاربران شیدا - آسمان آبی - شمیم بهار و ...........گل رز هدیه بده .

کاربر محترم Blue friend متن زیبایی نوشتند ....چند بار مثل من مطالعه کن .

جان هایی که ، در مسیر رشد قرار گیرند ، راحتر پرواز میکنند.

موفق باشی .
    ویرایش توسط باغبان : جمعه 15 خرداد 94 در ساعت 05:06

10. کاربر روبرو از پست مفید باغبان تشکرکرده است .

zzzz (جمعه 15 خرداد 94)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    با سلام

جایی که اعتماد به نفس باشد واکنش دفاعی نخواهدبود چون فرد نیازی به واکنش دفاعی ندارد ....

دختری که اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشد ... رابطه ای با این پسران ( مورد اشاره شما ) برقرار نمی کند که بخواهد آماده باشد با هرکدام چطوری تند حرف بزند و ردشان کند .....

فرد با اعتناد به نفس و عزت نفس .... به خدایش تکیه می کند به توانایی ها و استعدادهایی که خدایش بهش عنایت کرده باور دارد و سرگرم پروراندن و بهره گیری از آنها در جهت رشد شخصیت خود و خیر رسانی به دیگران است .....

فرد با اعتماد به نفس و عزت نفس ... حال را خوب در می یابد ، در پی فهم اینکه رفتار و راه درست منبطق بر معیارهای پایدار چیست است و در پی این فهم ،راه و رفتار درست را در پیش می گیرد و نگران فردا نیست

فرد با اعتماد به نفس و عزت نفس نسبت به ارزشهایش آنقدر باورمند است که نادیده گرفته شدن ارزشهایش از سوی دیگران ذره ای در او احساس آزردگی و رنج و حسرت ایجاد نمی کند و ....

فرد با اعتماد به نفس و عزت نفس نسبت به دیگران و دنیای اطرافش مثبت اندیش است و حتی اگر منفی ای ببیند بر آن تمرکز نمی کند و از آن حرف نمی زند چون با مثبت گراییش منافات دارد بلکه در حد درسی گرفتن به آن توجه کرده و سپس عبور می کند ...

فرد با اعتماد بنفس و عزت نفس بشاش ، خوش مشرب ، متبسم و خوش رفتار و آرام است

فرد با عزت نفس و اعتماد بنفس ناراحت از تایید نشدن نیست و غره به تایید شدن نخواهد شد

فرد با عزت نفس و اعتماد بنفس خود نقاد است و از اینرو نبست به نقد شدن هراس ندارد و دفاعی برخورد نمی کند البته شفاف سازی را اگر لازم باشد به خاطر تنویر ذهن دیگران و به اشتباه نیافتادنشان در کمال ادب و احترام و بدون آشفتگی و هیجان خواهد داشت

فرد با اعتماد به نفس و عزت نفس نیازی ندارد خود را به دیگران اثبات کند او در پی این است که خود را بپاید و ضعفهای خود را بشناسد و رفع کند و قوتهایش را بشناسد و حفظ و تقویت کند

فرد با اعتماد به نفس دیگران را مقصر ناکامی های خود نمی بیند بلکه حتی در شکست ها هم ناکامی احساس نمی کند بلکه در پی درس و ارتقاء در موقعیت های مختلف است و خود را مسئول اعمال خود می داند حتی اگر دیگری در رابطه با او اشتباه کرده باشد او سهم خود را نادیده نمی گیرد و.... .

فرد با اعتماد به نفس و عزت نفس خویشتندار است حتی در برابر بد رفتاریهایی که می بیند و رنجهایی که متحمل می شود

فرد با اعتماد به نفس و عزت نفس صبور است و متین و .....

اینها نمونه هایی از ویژگیهای افراد دارای عزت نفس و اعتماد به نفس است ... به جای جبهه گیری و تصور اینکه بهت حمله شده و تصور اینکه می گوییم عکس اینها شما هستی .... خود را واکاوی کن و ببین در آنالیز پستهای ارسالیت متوجه می شوی کدام ها جایشان در وجودت خالی هست همان را متخلق شو ....

عزیز قائدتاً نباید معتقد باشی که کامل هستیم و احیاناً ضعفی نداریم ..... چون اگر این بود تاپیک باز نمی کردی ... و مطمئناً می دانی همه ما ( من ، شما ، دیگری ) ضعفهایی داریم و هنرمندتر کسی هست که در پی یافتن و رفع آن باشد می دونم دوست داری هرچه هنرمند تر باشی پس یاعلی .... بپر وسط گود عملگرایی

12. 7 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

hanie_66 (جمعه 15 خرداد 94), zolal (جمعه 15 خرداد 94), zzzz (جمعه 15 خرداد 94), اقای نجار (جمعه 15 خرداد 94), اعجاز عشق (شنبه 16 خرداد 94), بانوى مهر (جمعه 15 خرداد 94), شیدا. (جمعه 15 خرداد 94)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 02 [ 23:36]
    سطح
    79
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    700

تشکرشده 557 در 227 پست

Array
    خیلی جالبه که همتون بمن میگید ابریشم باش انگار جای مراجع و مشاور عوض شده من مشکل دارم من باید ابریشم باشم؟ همیشه اینجور بوده همه ازمن انتظار داشتن مثل این میمونه یه دیوونه روباتیر بزنید اگه من چیزی گفتم ازفشارعصبی بوده اما شیدا در کمال هوشیاری بمن توهین کرد درحالیکه من گفتهام به یک نفرنبود حتی ب بچهای این سایتم نبود
    میبینید اون پستای اقای عزیزیو؟قبلش نوشته اگه ازم ناراحت شدی عذر میخوام نوشتهاشوبانوشتهای خودتون مقایسه کنید حتی توتایپیکم از ناراحتی بهش گفتم من ازتووم بالاترم اقای عزیزی. اما اون بایدتوهین میکرد؟ یجوری جواب داد من چیزی بر نوشتن نداشتم
    اقای بلوفرند من تایپیکای دیگمم خوندنم چنبار فقط ناراحت میشدم چرا؟ برید ببینیدچقدتوهین اونجاهم نثارم کردن حتی ب دوستامم لینکشودادم گفت اره فلانی توهین کرده
    مثلا طرف اومده تایپیک زده من چاقم ناراحتم چکارکنم بعد میادتوتایپیک من بمن میگه توعقده دماغ عمل کردن داری بمن توهین میکنه یایکی دیگه بم گف خداشفات بده
    من مشکل داشتم این طرز رفتارا چیبود؟ کاش یکی از بچها لینک تایپیکوتوتالارهمیاری میذاش اینجا طرز جواب دادن بچهای اونجارو بااینجا مقایسه کنید ازخودتون خجالت میکشید
    البته بعضی از بچها توتایپیکم توهمدردی کمک کردن مثلا اونکه بهم گفت اویزون سریش خخخخ ینی عجب جمله کلیدی بود منو عوض کرد حتی اگه بمیرمم طرف اون پسرنمیرم یجوری بهم برخورد فکرکنم خاله قزی بود نوشتهای اعجازعشقوباغبانم دوس داشتم یا اون annyفکرکنم بوداسمش . دخترجوانم خوب گفت اولش ناراحت شدم اما بعدکه فکرکردم دیدم راس میگه انقدمغروربودم فکرمیکردم همه بایدعاشقم شن اما این منوطردکرد من شوکه شدم خوب گفت دلیلش شایدهمینه
    فرشته مهربان کمی مهربان باش بامن هرموقع میبینم پست گذاشتی میگم لابد تایپیکو قفل کرده
    اوا پستت گذاشتی کسیکه اعتماد بنفس داره واکنش دفاعی نمیگیره قبول من اعتماد بنفس ندارم اما کاربرای دیگه که دم از اعتماد بنفس میزنن همشون واکنش دفاعی گرفتن و عصبی شدن پس اوناهم ندارن
    ویرایش توسط zzzz : جمعه 15 خرداد 94 در ساعت 13:04

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 19 آبان 01 [ 10:33]
    سطح
    62
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 111
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    346

تشکرشده 262 در 104 پست

Array
    ساناز جان این عادت غر زدن و گیر دادن خیلی زیاد و تکرار هر کدوم از حرفات به تعداد هزار بار
    ربطی به شکست عاطفی که خوردی نداره.
    تو این اخلاق حوصله سر بر رو احتمال زیاد از قبل داشتی
    سعی کن این کارتو تعدیل کنی. تو فکر میکنی وقتی یه حرفی رو هزار بار تکرار میکنی میره تو مخ طرف و باهات هم عقیده میشه
    ولی اینجوری نیست. طرفت فقط از دستت کلافه میشه
    برای ازدواجت این اخلاق دردسرساز میشه. چون مردهة این همه حوصله ندارن که تو همش سرشون غر بزنی و
    یه حرفو با جمله بندیهای مختلف به هزار شکل بخوای بهش تزریق کنی

15. 3 کاربر از پست مفید محیا ناز تشکرکرده اند .

Blue friend (جمعه 15 خرداد 94), hanie_66 (جمعه 15 خرداد 94), شیدا. (جمعه 15 خرداد 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 04 مهر 95 [ 15:31]
    سطح
    61
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 220
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial5000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    826

تشکرشده 744 در 192 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط zzzz نمایش پست ها
    خیلی جالبه خانم اسمان ابی شما به طرز نوشتهای منکه گفتم سکس میگیدبیحیا و وقار نداریو بعدکه من میگم فلان دوستم مثلا سکس داشته میگید تهمت نزن تو ب اون چکار داری تو ازکجا میدونی اون چجوریه
    حالا شماهم همینید ازکجامیدونید من بیحیام؟
    قرن21یم بجای کلمه سکس چیربگم؟ سکس به معنای جنس هست تو امارم sexمینویسن توspss شماها فکرتون منحرفه وگرنه برای همه عادیه هم برای روان شناسا پژوهشگرا پزشکا
    منکه از کلمه سکس استفاده کردم بیحیام بعد خانم اسمان ابی که تایپیک باز میکنه بادوس پسرم چه رفتاری داشته باشم باوقاره!راستش خیلی زرنگی تایپیک بازکردی کشوندیش خونت واس خواستگاری خخخخخخ
    منم بایدباز میکردم .
    ساناز جان بابت حرفات ناراحت نمیشم
    چون شرایطی که داری رو درک میکنم ، فقط امیدوارم دیگه از این شرایط ها واست تکرار نشه

چون احتمالش هست بازم اتفاق بیوفته
    مسلما هیچ مردی دوس نداره خانومش به طرز فجیعی اهل بحث و جدل و گیس و گیس کشی باشه

بله عزیز من این تاپیک و زدم و قبل از ازدواجم تقریبا 9 ماهی با نامزدم دوست بودم

فکر نمیکنم یادگیریه نحوه ی ارتباط با دیگران چیز غیر طبیعی باشه
    چطور نحوه ارتباط با همسر رو یاد میگیرن
    نحوه ارتباط با دوست رو یادمیگیرن
    منم در دوره ی آشنایی بودم
    شما که اهل قرن 21 هستی باید بدونی قبل ازدواج یه دوره ی آشنایی باید باشه عزیزم
    خداروشکر هم رابطمون ختم به خیر شد

کاش میشد به جای دنبال سوژه بودن در تاپیک های دیگران به حرفای فرشته مهربان و توصیه شون عمل کنی. ( دیگران رو که قبول نداری ولی مطمئن باش نظر فرشته مهربان جامع هستش )

راستی تا یه چیزی یادم نرفته بگم ،هرچقدر تعداد قرن ها بالابره آدم نمیاد داد بزنه من به فلانی هوس دارم (من حتی از به زبون آوردن این جمله خجالت میکشم ، از دوستان معذرت میخوام)

امام علی (ع) می فرماید : «مَن لَم یَستَخی مِنَ النّاسِ لَم یَستَخیِ مِنَ اللهِ ؛ هر که از مردم شرم نکند از خدا شرم نمی کند .

و در آخر صحیفه ی سجادیه برای داشتن آرامش دعاهای خوبی داره
    اگه فرصت کردی روزی یک دعا بخون
    خیلی بهت آرامش میده
    خوشبختی عطری است

که وقتی آن را بر دیگران می پاشی ،

چند قطره از آن بر تو نیز خواهد پاشید ...
    ویرایش توسط (آسمانی آبی) : جمعه 15 خرداد 94 در ساعت 13:48

17. 3 کاربر از پست مفید (آسمانی آبی) تشکرکرده اند .

Blue friend (جمعه 15 خرداد 94), محیا ناز (جمعه 15 خرداد 94), شیدا. (جمعه 15 خرداد 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 15 اسفند 95 [ 04:23]
    سطح
    29
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 139
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    55

تشکرشده 86 در 28 پست

Array
    به نام خدا
    خانم blue friend هستم دیگه آواتارم یه کوچولو دخترونه بودها.

خانم 4z باز که جواب سوالاتمو ندادید. شما چرا به روی خودتون نمیارید که ازتون سوالی پرسیده شده؟
    خانم محترم این آخرین پستی هستش که من توی تاپیک شما قرار میدم. چون خوش ندارم یک کار رو چندبار تکرار کنم.
    فقط میدونم شما نقشتون رو خیلی خوب ایفا میکنید و به همین خاطر تا زمانی که خودتون بخواید این روال ادامه پیدا میکنه. کسی که اونقدر به رفتارش آگاه هست که میگه من تحت فشار عصبی بودم، شیدا چرا اینطور حرف زد؟ مطمینا حالش اونقدر خوب بوده که بین شرایط خودش و دیگری تفاوتی قایل شده و به خاطر شرایطش به خودش حق بده.
    پست قبلی،حرفهایی که باید میگفتم رو گفتم. و همه دوستان هم به نوبه خودشون شما رو راهنمایی کردن. کاش همون یکی دو نفر که پستهاشون در جهت تایید شما بود، با دقت و تمرکز بیشتری پست میزاشتن که الان شما تمام رشته های مارو پنبه نکنی. هرچند من به اون عزیزان هیچ ایرادی نمیبینم و صمیمانه ازشون معذرت میخوام اگر حرفم باعث ناراحتیشون شد. قصد من بی احترامی به هیچ کسی نیست.
    اولین پستی که شما از تاپیک اولتون گذاشتید، من هم مثل شما با نام کاربریم وارد شده بودم. به آخرین بازدید من توجهی نشون ندید. چون زمانی از اکانتم استفاده میکنم که بخوام پاسخی بدم. الان سال هشتم هست که استفاده از تالار همدردی، جزیی از کارهای من شده. پس تصور نکن من تاپیکهاتو نخوندم.
    در مورد چیزی که به توهین ازش یاد کردی تصریح کنم که مثالی هست که میگه: نگو تا نشنوی، گفتی... شنیدی
    در تمام کارها این روال وجود داره که اول کار خوب برخورد بشه با فرد مقابل. و رفتارهای بعد، متناسب با رفتار خودت تغیر کرده. حتی در امر به معروف و نهی از منکر، اگر فرد حاضر به پذیرش نشه به برخورد توصیه شده. از اول که همه باهاتون نرم و خوب و مشفقانه برخورد کردن ولی شما متوجه نشدید و عملا بچه ها رو وارد این فرآیند کردید. ساناز اگه کسی نظر مخالفش رو اعلام نکنه و تو رو متوجه اشتباهاتت نکنه، آیا میتونی بفهمی کجای کارت ایراد داره؟ اگه همه بیان اینجا و تاییدت کنن، تو خودت رو محق میدونی بر این مساله و حاضر نمیشدی که از مواضعت کوتاه بیای.
    **** چرا حاضر به پذیرش این نکته نیستی که همه اینها به خاطر خودته و هیچ نفع و ضرری از این مسیله به سایرین نمیرسه؟***
    *** چرا فکر میکنی اگر تایید بشی، مشکلاتت حل میشه؟***
    خانم محترم، از اولش کسی نه با شما تند صحبت کرد و نه توهینی کرد. شما اینقدر قضیه رو پیچوندی و پیچوندی و پیچوندی که خودتم نفهمیدی چی شد. فقط داری مقابله به مثل میکنی که مبادا کسی بی جواب بمونه.
    توی تاپیک اول، نادیا بهت چی گفت؟
    همین فرشته مهربان که با این لحن باهاش حرف میزنی، بهت چی گفت؟
    خوبه که پستها رو نمیشه بدون اجازه حذف کرد یا ویرایش و میشه بعدا بهشون استناد کرد.
    اینقدر نگو همیاری همیاری، اگه خیلی از اینجا شاکی هستی و اگه اونقدر در همیاری باهات خوب برخورد شده، پس چرا چسبیدی به اینجا؟ خوبه که قبلا در مورد چسبیدن به چیزی بچه ها بهت توصیه هایی داده بودن. خوبه که دوست خوبم پستهای آقای عزیزی رو بالا واستون قرار دادن. ایشون صراحتا قید کردن که هر زمان آماده تغیر بودید،بهتون همیاری میرسونن. خب چطور دیگه باید بهت بفهمون؟
    شما فقط یک هدف دارید. ** فقط میخواید که کاری کنید تا همه طرف شما رو بگیرن و بهتون حق بدن**. لطفا انکار نکنید. شاهد حرف من همین دو دسته ای هست که ایجاد کردید. یک دسته آقای عزیزی و باغبان و اعجاز عشق و دوستانی که میگی تاپیکهاتون رو خوندن و اخیرت هم دختر جوان رو وارد دسته کردید. دسته دوم هم فرشته مهربان و شیدا. شمیم و الان هم که من.
    هیچ کس توی زندگی تو نمیمونه جز خودت، اینجا همه مجازی هستن ولی رفتارها بر اساس داشته های درونی و کمالات اون فرد هست. پس سعی کن حداقل برای یک نیم روز هم که شده، پستی رو نزار و تلاش نکن همه رو به چالش بکشی.
    تاپیکتو قفل کن، خودت رو رها کن، گذشته رها کن. پست نزار دیگه، روی هدفی که نمیدونی دقیقا چی هست اینقدر پافشاری نکن.
    اگه حوصلم میشد خط به خط تاپیکهات رو برات مینوشتم و بهت نشون میدادم دلیل رفتار بچه ها چیه. ولی این کاریه که خودت باید انجام بدی.
    امیدوارم موفق بشی.
    من و تو، آبروی مونده-ی باغیم و بارآور

من و تو، باغ آفت دیده-ایم اما بهارآور

چنان از ناامیدی-های هم امید میسازیم

که از یک شمع باورمرده صد خورشید میسازیم

19. 3 کاربر از پست مفید Blue friend تشکرکرده اند .

zzzz (جمعه 15 خرداد 94), اعجاز عشق (شنبه 16 خرداد 94), شیدا. (جمعه 15 خرداد 94)

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)