به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 66

Hybrid View

  1. #1
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    یکشنبه 15 اسفند 95 [ 04:23]
    تاریخ عضویت
    1393-9-26
    نوشته ها
    34
    امتیاز
    2,311
    سطح
    29
    Points: 2,311, Level: 29
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    55

    تشکرشده 86 در 28 پست

    Rep Power
    0
    Array
    ساناز یک کاری انجام بده. نه برای خودت بلکه برای ما.
    یک بار بدون استفاده از نام کاربریت و به عنوان مهمان بیا تالار. تاپیکهایی که ایجاد کردی رو بخون. از نگاه یک سوم شخص. فکر کن یک فرد دیگه ای این مطالب رو نوشته. بعد از اینکه تاپیکها رو خوندی، یه لطفی در حقم کن و به چند سوال بسیار ساده ای که میپرسم جواب بده.
    1.از خوندن تاپیکها به عنوان سوم شخص، نسبت به نویسنده تاپیکها چه احساسی پیدا کردی. در مورد عقل، بینش، بصیرت و منطق اون فرد چه چیزی رو متوجه میشی؟
    2. بعدا از جواب دادن به سوال اول، بگو دقیقا *مشکلی که بخاطرش اومدی تالار* چی هست؟ دقیقا مشکلت رو بگو من متوجه بشم.
    3. دقیقا بگو که هدفت چیه؟ هدفت از نوشتن این مطالب.

    اونقدر خودت رو توی یک دور معیوب انداختی که حتی خودت هم منوجه نمیشی چی کار میکنی. فقط مثل کسی که گرفتار شده و احساس عجز میکنه، پنجه به درو دیوار میکشه.
    شما اینقدر متناقض هستید که جتی خودتون هم متوجه این مسیله شدید و به طرز بچه گانه ای سعی داریدجمعش کنید که موفق نمیشید. فقط جو رو اینقدر متشنج کردید که اگر هم هدف و قصدی داشتید برای حل مشکلتون، تحت شعاع این حالت تدافعیتون کاملا فراموش شده.
    تا این حد خفقان آور نباشید که مسیولین رو وادار کنید برای رهایی از این خفقان با شما برخورد کنن، تاپیکهاتون رو مسدود کنن یا نام کاربریتون رو. و در دنیای واقعی اگر همینطور خفقان آور و نامعقول باشید، به اطرافیانتون حق بدید که از شما دوری کنن.

    ساناز خانوم هیچ کس به پنهان کسی آگاهی نداره. تا این حد بی پروا به اعضای تالار توهین نکنید. عجز شما در حل مشکلاتتون و پیدا کردن نقاط ضعفتون، نباید باعث بی حرمتی به سایرین بشه.
    اگر کسی برای شما پستی میزاره، از دید خودش راهنمایی کرده. اینکه میتونی اینجا تاپیک بزاری محاسن خیلی زیادی داره. دقیقا مثل این میمونه که هزاران چشم یک منظره رو نگاه میکنه و هر چشم یک بعد از این منظره رو کشف میکنه. شما مختاری نظر هر کدوم از دوستان رو بپذیری یا رد کنی. دوستانی که براتون پستی میزارن، در حق شما لطف میکنن وگرنه تاپیکهای شما نهایتن با پست اول خاک میخورد. پس لطف کن پستهایی رو که در جهت تاییدت نیستن زیر رادیکال نکش و تاپیک رو از مسیر خودش خارج نکن.
    سعی کن آرامش خودت رو حفظ کنی و اینقدر شلوغ نکنی. شما وقتی صفتی داری، هیچ نیازی نیست اینقدر تلاش کنی تا به دیگران اثباتش کنی. چه اصراری دارییییییی ما قبول کنیم شما عزت نفس دارید. به نظرم اگه آخرین جمله از اولین تاپیکی که باز کردید رو دوباره بخونید، متوجه میشید که بهتره دست از این اصرارتون بکشید. من تا به حال هیچ آدم کم حرفی رو ندیدم که بگه من کم حرفم. این مثال رو میشه به رفتار شما تعمیم داد.

    در نهایت اینقدر خسته کننده و خفقان آورنباشید. شما راه طولانی رو در پیش دارید.
    برای دوستان آرزوی موفقیت دارم.
    و برای شما.
    من و تو، آبروی مونده-ی باغیم و بارآور

    من و تو، باغ آفت دیده-ایم اما بهارآور

    چنان از ناامیدی-های هم امید میسازیم

    که از یک شمع باورمرده صد خورشید میسازیم

  2. 3 کاربر از پست مفید Blue friend تشکرکرده اند .

    من می دونم (پنجشنبه 14 خرداد 94), محیا ناز (پنجشنبه 14 خرداد 94), شیدا. (پنجشنبه 14 خرداد 94)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. عزت نفس نداشتم اونیم که داشتم نابود شد
    توسط felor در انجمن روانشناسی عمومی و طرح مشکلات فردی
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: یکشنبه 06 فروردین 96, 19:55
  2. عزت نفس
    توسط شیدا. در انجمن کارگاههای آموزشی
    پاسخ ها: 7
    آخرين نوشته: جمعه 05 آذر 95, 05:22
  3. **::**::** عزت نفس ..... اجزاء و علائم **::**::**
    توسط فرشته مهربان در انجمن اعتماد به نفس
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: چهارشنبه 06 شهریور 92, 13:11
  4. ملکه باش! قدرت و عزت خود را حفظ کن
    توسط single در انجمن مقالات و مطالب آموزشی در مورد خانواده
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: یکشنبه 19 شهریور 91, 20:17
  5. 41 راهبرد افزايش عزت نفس
    توسط shabe barooni در انجمن اعتماد به نفس
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: سه شنبه 13 تیر 91, 08:03

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 07:41 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.