سلام اترین 65 خیلی خیلی ممنونم ازتون واقعا اون حرفایرو زدین ک منم چند روزه بهشون فک میکنم.خانوم من با توجه به سنش خیلی زرنگه یعنی منم میدونم اون حرفایرو زده 40 درصدش شاید درست باشه منم تقصیرمو نمیندازم از گردنم.ولی اون 60 درصد بقیه رو بقول شما سیاه نمای کرده بزرگ کرده وارونه کرده ک خونوادم بگن اره دوتاتونم مقصرین.نمونش منو برده بودن مسافرت یه حموم داشیم اونجا همه میرفتن دوتا دامادا و من. همشون.من یه بار رفتم دوش بگیرم دیدم لباس زیرشو اویزون کرده بالای دوش.وقتی اومدم بیرون با احترامو محبت گفتم اون شرتو بر میداشتی خوب بوداا.به من جوابی نداد.ولی اونروز دیدم به بابام اونم گفتن.منم میگم اصلا گفتم به تو گفتم تو چرا رفتی به مامانت گفتی چرا اومدین به بابای من گفتین چی بشه.مثلا میخواستن چیرو ثابت کنن.حالا حرص نمیخورم زیاد میگم این حرفو اره من گفتم.وبلی خیلی ا زحرفارو وارونه کردن گفتن به خونوادم.و اینکه خونواده ایشون واقعا یه بار نگفتن ک درسته یه جاهای هم خانوم ت مقصره فقط گفتن محبت کن.واقعا میبینم قبل عید واسش 2 میلیون خرید کردم تو عید کلی خرید کردم همیشه رستوران بردم پول ارایشگاه دادم پول تو جیبی دادم رفتم دنبالش از دانشگاش اوردم .هدیه اونقد خریدم واسش واسه مامانش واسه باباش.حتی بعد عید خواهرش اسباب کشی میکردن رفتم کمکشو کردم از بس وسایل سنگین بردیم بالا چند روز بدنم درد گرفته بود.یدونه از این کارامو عوض اومده مامانش گفته اقا رضا به من گفته اشتباه کردی.میگم خدا چیکار کنم دردمو به کی بگم.خود مامانش زنگ زد بهم گفت ک اقا رضا ما اشتباه کردیم دختر دادیم به تو.منم برگشتم گفتم اره کاش نمیدادین.عین جمله ای ک مامانشو من گفتیم.بعد اومده به مامانم گفته من به روی رضا دیگه نگا نمیکنم.ب من گفته اشتباه کردی .خدا میگم منو بکش با اینجور ادماباید بسازم.اره دقیقا میخواد گربه رو دم حجله بکشه.خانومم رفته گفته ک من میبرم خونه موهاشو سفید میکنم زجرش میدم.من اصلا همچین ادمی نیستم.هیچ وقتم همچین حرفیرو نزدم.درباره اینکه با سیا ست برم جلو.بگم ک اگه خونوادش از اینجور حمایتهای بیجا نکنن.میتونم بزرگش کنم.راستش اترین خانوم من مردم دنبال کارم هستم دنبال اسایش خونوادم.اینجوری ک اینا ریزترینکارای منو با میکروسکوپ گداشتن میبینن.من یادم نگه نمیدارم مثل اینا بودم و میخواستم همه چیرو ذره بین بزارم ببینم.به قولی پل میموند اونور رودخونه.شرمنده دیر میدم چون سر کار هستم.راهنمایهاتون بجا و مفید بودن مرسی دستتون نکنهبازم اگه چیزی ب ذهنتون رسید منو یاری کنین.الان 1 ماه ک زنگ نزدم بهش.

علاقه مندی ها (Bookmarks)