به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 آبان 98 [ 15:44]
    سطح
    36
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran1000 Experience Points
    تشکرها
    11

تشکرشده 6 در 4 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sahar51 نمایش پست ها
    واقعا ازتون ممنونم

فقط نميتونم قبول كنم چرا در حق كساني كه ظلم شد و مورد خيانت قرار گرفتن دوباره هم مشكل و بدبختي

الان اين عدالت نيست اون اقا در حق خاهر شما نامردي كرد ميگيد يه حدودي بدبخت شد ولي نگفتين ازدواج كردن يا نه ؟
    همه فاميل فهميدن اون اقا خيانت كرده ؟؟ دوست دخترشون الان كجان بعد از گذشت ٨ سال ؟؟

پس چرا زندگي خاهر شما هم تنش داره و ايشون الان احساس خوشبختي نميكنن

خدايا شكرت ..

ولي برادر مهربون كه برا خاهرت داري تلاش ميكني كه زندگيش نپاشه

بهش اين سايتو معرفي كن اقاي دكتر حبشي سخنرانياشونو بگيد گوش بدن اقاي محمدرضاشعبانعلي همينطور

بهش بگيد قهر طولاني سردي مياره زندگيشو از هم ميپاشونه نذاريد اون اقا نامزد سابقشون ازينكه زندگيه اين از هم بپاشه خوشحال بشه كه قطعاً ميشه

نذاريد حرمتا شكسته شه هر مردي هر زني يه مشكلاتي دارن بهش بگيد زندگي بعد جداايي واقعا سخته اونم با وجود بچه

بگيد اون يه مادر و بايد گذشت بكنه سفت و سخت بگيره شرطو شروط بذاره ولي بره سر خونه زندگيش

زندگيه من با قهر طولاني از هم پاشيد
    بعله ایشون ازدواج کردن اما گفتم بسیار بد دل و شکاک شدن چون رفتارهای اون دختر رو با رفتارهای ساده خواهر من مقایسه میکنن
    ارتباطی با کل فامیل ندارند و خانواده شون هم اصلا این دختر رو پذیرا نبودن و نیستن

دلیل نبود آرامش در زندگی خواهر من، بنظرم به دلیل اینکه بعد از هر شکستی مخصوصا عین طلاق اثار بسیار بدی بر روی افراد میزاده و ریکاوری این اثار بسیار سخت و دشوار
    خواهر من خودش ایرادات شخصیتی داشته و داره و با آثار مخرب وارد زندگی جدیدی شده شاید یکی از دلایلش این باشه که خودشو خوب ریکاوری نکرده
    و الان مشکلات شخصیتیش باعث صدمه به زندگیش شده
    آدما فقط با عشق و محبت میتونن ایرادهای شخصیتی کمی و کاستی هاشونو ببینن و برطرف کنن چیزی مشابه چند سال اول زندگی خواهرم و به دلیل این که این روزا نمیبینه اثری از محبت در نتیجه در راستای تغیر هم گام بر نمیداره و هر روز زندگیش داره بدتر میشه و به این دلیل که ما میخوایم با کمک یک روانشناس بهش بفهمونیم اگه عشقی از سمت همسرش کم شده میتونه با عشق به فرزنداش و زندگیش جبران کنه و خودشو تغیر بده تغیر رفتار اون مساوی با ساخته شدن زندگیش و تغیر رفتار شوهرش

در مورد سایت راستش نظر خودم زیاد جابل نیست به دلیل اینکه خواهر من خودش عاشق روانشناسی و تمامی صحبت ها همایشها دکتر فرهنگ هلاکوئی رو گوش داده و داره
    حتی من خودم از موبایلم براش 2 بار زنگ زدم به ماهواره تا با ایشون حرف بزنه ولی همه این حرفا تا بهش عمل نشه و تغیری تو خودت ندی بی فایده اس
    ایشون باورش اینه که شوهرشون داره 1 به 100 نفع می بره از زندگی باهاش
    زن زیبا داره خونه زندگی عالی ساخته بچه هاشو نگه میداره با هر رفتار این مرد می سازه پس بایدم راضی باشه (البته اینا باور خواهرمه فقط)

به همین دلیل میگه حالا اون قصد تغیر نداره ، منم همین هستم با همین ایرادای رفتاری دوست داره ادامه بده منم به کارهای مورد علاقه ام و درسم تمرکز میکنم و اگه هم هر موقع برید طلاقم میده راحت میشم
    متاسفاانه یکی از مخرب ترین لبه های تیغ طلاق همینه که یه سر تیزیش خیلیا رو با ضربه عاطفی عمیق از پا در میاره
    و خیلی هارو عین خواهر من بی ترس میکنه از زندگی که آخرش می خواد چی بشه نهایتش طلاقه دیگه - یعنی قبحی براش نمیمونه

فرق شما با خواهر من اینه که شما زندگیتونو دوست داشتین اماخواهرم نداره
    نمیخواد براش بجنگه چون فکر میکنه ارزشی نداره و داره توش نابود میشه حتی به همین دلیل هم محبتی به فرزنداش نمیکنه بد رفتاری داره تا بیشتر به باباشون بچسبن

--------------------------_-----------------_-----------------------_-----------------------------

اینجا یه گلایه هم از مدیران و مشاوران دارم چرا هیچ کسی با توجه به زمان حدودا 20 روزه که از تاپیک من گذشته بهم سر نمیزنه راهنمایی نمیکنه دیگه تو 20 روز فکر نکنم بگن وقت نبوده....
    حق بدین که باورم بشه که اینجا هم شرایط جوری نیست که منو آروم کنه

و در خواست دیگم از بازدید کننده هاس من طبق قوانین سایت دوست ندارم علکی تاپیک بزنم
    من خواهش کردم شماره و یا دکتر روانشناس یا مشاوری که در مشهد هست و حتما باهاش تجربه داشتین و میدونید خوبه برام بگید
    متاسفانه هیچ کسی راهنمایی نمیکنه حتی تو این بخش
    ویرایش توسط amir-salatin : سه شنبه 12 خرداد 94 در ساعت 10:11

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)