به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 369

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام سلام سلام دوستان عزیزم
    خوبین خوشین سلامتین ؟ چه خبرا ؟

خیلی وقته نشده بیام همدردی از بس سرم شلوغ بوده
    منم خوبم خدا رو شکر حالم اروم و سبزه شادم و شکر گزار

چندروز پیش هم عقد کردیم جای همتون خالی بود و من بهتون فکر میکردم و کسی نمیدونست
    خلاصه باید بگم که چیزی که عایدم شده اینه که ای کسانی که مجردین برای ازدواج بی صبری نکنید گله نکنید

من خودم واقعا بریده بودم اما خب جلو خدا ابرو داری میکردم اما از فرط خستگی و امد و شد خاستگار اعصابم بهم ریخته بود و
    با مادرم هم گاهی تند رفتار میکردم که این بسیار منو میرنجوند از خدا خاسته بودم همسری بهم بده که خیلی با مامانم خوب باشن تا جبران کنیم این همه اذیت کردنام رو که خدا رو شکر همینم شد خیلی باهم خوبن و حال مامانم بسیار عوض شده و شاد و خوشحاله ..

بله داشتم میگفتم من این همه مدت از اینکه با هیچ کدوم از خاستگارا ازدواجم سر نمیگرفت هم متعجب بودم!!!!! هم عصبی ولی وقتی با همسرم اشنا شدم تعریف کرد که این همه سال کجا بوده و درگیر یسری مشکلات در خارج کشور بوده و نمیشده برگرده باید کاراشو تموم میکرده
    و من خبر نداشتم از کار خدا و این باعث خستگیم میشد خستگی ای که قسمتی از شادابی و نشاطم رو ازم گرفت زیباییم رو گرفت و کم کم دارم جبران میکنم ...

خستگیم تا حدی بود که موقع اشنایی ام با محمد تا چند جلسه هیچ حرفی باهاش نزدم فقط نگاهش می کردم چون نمیتونستم فقط بغض میکردم و دست خودم نبود و اون درک میکرد تا اینکه حالم بهتر شد و من هم حرفامو زدم

قصدم اینه بگم مواظب شادابی و نشاطتون باشین (چون در صورت از دست دادنشون به سختی به دست میاد )و کاراتون رو درست انجام بدین و بقیه رو بسپارین دست خدا که او برای بنده اش کافی و خیر خواهشه ...

مواظب شادی ها و سلامتی و ایمانمون باشیم

2. 22 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

(آسمانی آبی) (دوشنبه 11 خرداد 94), khaleghezey (دوشنبه 11 خرداد 94), m.reza91 (دوشنبه 11 خرداد 94), morteza2487 (سه شنبه 19 خرداد 94), nazi1371 (سه شنبه 23 تیر 94), paiize (دوشنبه 11 خرداد 94), terme00 (شنبه 20 تیر 94), فدایی یار (چهارشنبه 13 خرداد 94), میشل (چهارشنبه 13 خرداد 94), مسافر زمان (چهارشنبه 13 خرداد 94), مصباح الهدی (چهارشنبه 13 خرداد 94), آبی آسمان (دوشنبه 11 خرداد 94), آزرم (سه شنبه 12 خرداد 94), اقای نجار (دوشنبه 11 خرداد 94), بی نهایت (دوشنبه 11 خرداد 94), بانوى مهر (دوشنبه 11 خرداد 94), باران بهاری11 (سه شنبه 12 خرداد 94), دختر بیخیال (دوشنبه 11 خرداد 94), شیدا. (سه شنبه 12 خرداد 94), عاشق خانواده (دوشنبه 11 خرداد 94), صبوری (سه شنبه 12 خرداد 94), صبا_2009 (دوشنبه 11 خرداد 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)