نوشته اصلی توسط
شکوه
البته باور کنید مشکل این جاست که من متاسفانه تا به حال خواستگاری که موافق شرایط کار خانم ها نه من!!! باشه نداشتم.
ازدواج درست و به موقع مهم تر از کاره. قبول دارم. اما....
اما خواستم بگم من دنبال ازدواجم و میدونم که معامله است میدونم طرفم با من صادق نیست و من باید بدوام که بشناسمش و دارم تمام
ترس و بدبینی و حس ناامنی تا حدی توی نوشته های مختلفت دیده می شه. موضوع تا این حد هم سیاه نیست که شما بگی طرفم با من صادق نیست و خودم باید افکار واقعیش را کشف کنم! گاهی اوقات اون چیزی که ما بهش می گیم دروغ، ناشی از برداشتهای متفاوت ما، شخصیتهای متفاوت ما، خانواده ها و فرهنگهای متفاوت و ... است.
تلاشمو میکنم که همه چیز رو با هم داشته باشم، همسری خوب و زندگی خودم. اگه همسرم رو مناسب پیدا کنم قطعا تو بحث حجم کارم تجدید نظر میکنم. انعطاف دارم اما یه سری ترسا مثل ترس از طلاق و ... نمیذاره که راحت بگم من بین همسر و شغل فقط همسر میخوام. مطمئنم کاملا من رو درک میکنید.
یه جا گفته بودی برای رشد و شکوفایی استعدادهام قصد کار کردن دارم
اینجا به نظرم یه لایه دیگه را باز کردی و ترس از طلاق و فقر و .... را دلیل کار کردنت گفتی.
راست میگید زندگی که کار نیست فقط. نگران اینکه نمیدونم کار یا زندگی جایگاهشون چیه نباشید درک میکنم و میدونم جایگاه ازدواج برتره اما داشتن همه چیز در کنار هم واقعا وسوسه
کننده است. دنبال اینم که تا حد ممکن امتیازهای دلخواهم رو بگیرم.
ممنون.
سوال جوابها و سخنرانیها که گفتی برای کلاسهای درسی هست، نه برای جلسه خواستگاری.
آموزشش که نمی خوای بدی، نظرت را قراره بگی.
اگر هدفت حفظ کار و داشتن استقلال مالی در کنار رشد و شکوفایی هست، لازم نیست خواستگارت را اینقدر بترسونی.
یک شغل نیمه وقت هم می تونه شما را به این اهداف برسونه.
اغلب شغل ها امکان تعدیل کردن شرایطشون هست. به جای رفتن به کارگاه، می شه تو دفتر شرکت بود. می شه تو همون زمینه تدریس کرد و خیلی راههای دیگه.
من تصوری از محیط مردونه کار شما ندارم. محیط مختلط منظورتونه یا مردانه صرف؟ یعنی شما تنها زن تو این شغل و صنعت هستی؟
مردانه که می گید آدم حس می کنه یه گروه فضانورد می خوان بفرستن فضا و شما تنها زن بین اونا هستید. ناخودآگاه آدم یه قدم می ره عقب که تامل کنه.
استقلال مالی و شکوفایی الزاما به شاغل بودن نیست. شاغل بودن یه راه عمومی پر رفت و آمد برای این منظوره.
از راه کم رفت و آمد هم می شه به همون هدف برسی.
----------------------------------------
متنهات پارگراف بندی نداره و خوندنش سخته.
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
ویرایش توسط شیدا. : یکشنبه 10 خرداد 94 در ساعت 11:28
علاقه مندی ها (Bookmarks)