عزیزم خیلی خوب با شوهرت برخورد کن جوری که انگار اصلا ازش ناراحت نیستی غذای مورد علاقشو درست کن.با بچه هات هم تورو خدا مهربون باش این بچه ها قراره فردا مادر و پدر بشن.خودم چون بچگیم پر از سختی بوده و این همه بی محبتی هنوز هم تو زندگیم تأثیر داره بهت میگم .سعی کن اونقدر وقتت پر باشه که فرصت نکنی به این چیزا فکر کنی.در ضمن شوهرت خیلی دوستت داره که کلی برات خرید کرده هیچکس واسه کسی که دوسش نداره خرید نمیکنه.وقتی تنها هستین یا مثلا دارین میخوابین با شوهرت صحبت کن بهش بگو که خیلی زندگیتو دوست داری بگو میخوای مادر خوب و همسر خوبی باشی.بعدش بهش یواش یواش بگو بیا هر دومون برنامه هارو حذف کنیم اینطوری وقت بیشتری رو میتونیم با هم باشیم.من و شوهرم هم این برنامه هارو داشتیم منم با شوهرم حرف زدم اولش گفت من پاک نمیکنم منم با حالت ناراحتی بهش گفتم باشه هر وقت دوست داشتی پاک کن ولی من همین الان پاک میکنم چون دوست دارم این وقتمو برای تو و دخترمون بذارم.بعدش یکم باهاش سرد برخورد کردم یک ساعت بعد گرفت برنامه هاشو پاک کرد.البته هر ادمی یه جوره نمیشه من بگم چون شوهر من اینکارو کرد شوهر شما هم حتما همینطوره ولی شاید نتیجه بده.به شرطی که خودت اول پاک کنی برنامه هاتو.در ضمن همونطوری که گفتم جوری نشون بده که بهش اعتماد داری و واقعا هم بهش اعتماد کن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)