دوست خوبم متاسفانه از زمانیکه که با سایت همدردی آشنا شدم و تاپیکها رو دنبال می کنم به شدت نظرم نسبت به جوانان عوض شده . دختر و پسرهایی که بدون آگاهی و داشتن معیار و چارچوب " بخصوص دخترها" تن به وصلتهایی میدن که بیشتر وصله ای می شه برای خودشون و خانوادشون که دیگه دستشون به جایی وصل نمی شه . اونقدر برای عقد عجله می کنن که گویی در این جامعه هرگز زندگی نکرده اند و هیچگونه اطلاعی از قوانین و عرف جاری ندارن . یک نگاه به تاپیکها بیاندازید و ببینید که چقد تشابه بین اونها و وضعیت شما هست. همه اون دخترها با نارضایتی کامل بنا به مصلحت ادامه می دن و ترس از آبرو باعث می شه قدم به زندگیهایی بگذارند که زنان ازدواج کرده این سایت اونرو تجربه می کنند.
اینگونه که من از تاپیکهای مشابه شما دریافتم ماندن در دوران عقد به مدت طولانی مسبب مشکلات فراوان هست. پسرها پس از عقد به مناسبت اختیاراتی که قانون به اونها می ده خودشون رو صاحب اختیار می دونن نیازهای غریزیشون رو برطرف می کنن بدون اینکه مسئولیت یک مرد رو در قبال همسرشون رو به جا بیارن . هم زندگی مجردیشون رو دارن هم کسی هست که نیازشون رو برطرف کنه.
حالا به نظر من شما مسئله ندادن نفقه رو جدی بگیرید و بدونید که این رفتاریست که ایشون در آینده پیش می گیرن شاید به مراتب بدتر از آنچه الان هستند. پس روی استقلال مادی خودتون کار کنید تا فردا روز خدای ناکرده محتاج ایشون و دیگران نباشید. خودتون رو قوی کنید و سعی کنید همین مشکل رو پیش از زندگی مشترک حل و فصل کنید. این رفتار ها مثل تبی است که نشان از بیماری می ده . اونو نادیده نگیرید .

علاقه مندی ها (Bookmarks)